ΕΛΛΑΔΑ

Νέα υπόθεση revenge porn: «Είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι»

Νέα υπόθεση revenge porn: «Είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι»

Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας από πρώην σύντροφο. Τι αναφέρει η καταγγέλλουσα. Πώς ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε εντόπισε τις κρυφές κάμερες που είχαν τοποθετήσει στο σπίτι της.

Ένα νέο περιστατικό revenge porn έρχεται στο φως και φρικάρει... Ένας άνδρας διέρρευσε βίντεο με προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του, τις οποίες είχε μαγνητοσκοπήσει με κρυφές κάμερες στην κρεβατοκάμαρά τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η γυναίκα λίγους μήνες αφότου είχε χωρίσει από τον σύντροφό της ανακάλυψε βίντεο που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο και έδειχναν προσωπικές στιγμές μαζί του.

Φίλοι της, την ενημέρωσαν για το μαγνητοσκοπημένο υλικό και εκείνη επικοινώνησε με τον άνδρα, ο οποίος όχι μόνο το παραδέχθηκε αλλά ήταν και ατάραχος την ώρα που της έλεγε ότι εκείνος το έκανε.

Η γυναίκα θέλοντας να μάθει πως μαγνητοσκοπήθηκαν οι στιγμές αυτές χωρίς τη συγκατάθεσή της, απευθύνθηκε σε έναν ιδιώτη ερευνητή ο οποίος παρατήρησε όλες τις γωνίες λήψης των βίντεο. Ανακάλυψε λοιπόν που είχαν τοποθετηθεί οι δύο κρυφές κάμερες. Η μία ήταν στο κομοδίνο και η άλλη στο φωτιστικό... μέρη που η ίδια δεν είχε αντιληφθεί ποτέ ότι έχουν τοποθετηθεί κάμερες.

Τεχνικός μιλώντας στον Alpha εξήγησε ότι οι κάμερες αυτές μπορούν και μαγνητοσκοπούν όλες τις γωνίες του χώρου και πώς διαθέτουν καλή καταγραφή ήχου και ευκολία ζουμ.

Διαβάστε επίσης:

Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος παιδεραστής για ασέλγεια σε 4χρονο

Πετράλωνα - Βιασμός ανηλίκων: Τα παιδιά ήταν φοβισμένα, λέει μάρτυρας

Ηράκλειο- Λύτρας: Η 38χρονη μου είπε ότι δεν μίλησε ποτέ με τον Κούγια