ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Βίαζε την σύντροφό του συστηματικά τους τελευταίους μήνες

Κρήτη: Βίαζε την σύντροφό του συστηματικά τους τελευταίους μήνες
Pixabay

 Ο 39χρονος επί έξι χρόνια βίαζε και την πρώην σύζυγό του

Ένας άνδρας φαίνεται ότι βίαζε συστηματικά την σύντροφό του τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις αρχές.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες (9/11) όταν μια 49χρονη γυναίκα πήγε στις αρχές και κατήγγειλε τα όσα εφιαλτικά βίωνε στο πλευρό του 39χρονου συντρόφου της.

Όπως η ίδια ανέφερε, ο 39χρονος από τον περασμένο Αύγουστο έως και χθες την βίαζε, την απειλούσε και την μείωνε συστηματικά. Η 49χρονη γυναίκα δεν άντεξε άλλο να ζει αυτόν τον εφιάλτη και πήρες την απόφαση να τον καταγγείλει στις Αρχές. Μάλιστα, χθες κατά τη διάρκεια του καυγά που είχαν ο 39χρονος προκάλεσε και φθορές στο δίκυκλό της.

Ο ίδιος επί έξι χρόνια βίαζε και την πρώην σύζυγό του

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε την ίδια ακριβώς συμπεριφορά και στην πρώην σύζυγό του, μία 34χρονη από τη Ρουμανία.

Όπως, αναφέρουν οι πληροφορίες, η 34χρονη κατήγγειλε πως ο 39χρονος την βίαζε συστηματικά από το 2013 έως το 2019 ενώ χθες ο ίδιος φαίνεται να πήγε στο σπίτι της και να την απείλησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό.

Διαβάστε επίσης:

Καταπολέμηση της διακίνησης υλικού παιδικής κακοποίησης από ΕΛΑΣ - ΙΤΕ

Στη Βουλή νομοσχέδιο για ειδικό ποινικό μητρώο παιδεραστών

Θεσσαλονίκη:Αυτός είναι ο 49χρονος που «έγδυνε» σταθμευμένα αυτοκίνητα