ΕΛΛΑΔΑ

Πτήση Emirates: Η στιγμή που το αεροσκάφος αδειάζει τα καύσιμα στον αέρα

Πτήση Emirates: Η στιγμή που το αεροσκάφος αδειάζει τα καύσιμα στον αέρα

Συγκλονιστικές στιγμές για τους επιβάτες της πτήσης της Emirates – Πώς το αεροπλάνο άδειασε τα καύσιμά του υπό τον φόβο τρομοκρατικής ενέργειας.

Ώρες αγωνίας και αβεβαιότητας έζησαν οι επιβάτες της πτήσης ΕΚ209 της Emirates που ήρθε από το Ντουμπάι στην Αθήνα με άμεση αναχώρηση για Νέα Υόρκη.

Καθώς το αεροσκάφος βρισκόταν περίπου μία ώρα στον αέρα και συγκεκριμένα πάνω από τη Μάλτα, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, CIA, ενημέρωσαν την Ελλάδα ότι στο αεροσκάφος επιβαίνει ύποπτο άτομο για τρομοκρατία αραβικής καταγωγής.

Αμέσως ο πιλότος ζήτησε από Γαλλία και Ιταλία να προσγειωθεί σε κάποιο από τα αεροδρόμιά τους, ωστόσο οι δύο χώρες αρνήθηκαν, με αποτέλεσμα να λάβει την απόφαση να επιστρέψει στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τους επιβάτες, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τους επιβάτες πως πρέπει να επιστρέψουν στην Αθήνα, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες. Μετά από λίγα λεπτά εντούτοις, από το παράθυρο του αεροσκάφους φαινόταν ξεκάθαρα πως ο πιλότος άδειαζε τα καύσιμα του αεροσκάφους, υπό το φόβο τρομοκρατικής ενέργειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ:

Όπως επισημαίνεται οι επιβάτες θα διανυκτερεύσουν στην Αθήνα και αύριο στις 15:00 το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ.