ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τη νεκρή 6χρονη με την τραγική ιστορία

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τη νεκρή 6χρονη με την τραγική ιστορία
INTIME

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Σοχού Θεσσαλονίκης, από τον χθεσινό ξαφνικό θάνατο ενός 6χρονου κοριτσιού από ανακοπή καρδιάς.

Ένας ακόμα ανεξήγητος θάνατος παιδιού σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη. Ένα κοριτσάκι, μόλις έξι ετών, ένιωσε αδιαθεσία και κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».

Σύμφωνα με το thestival.gr, το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Κέντρο Υγείας Σοχού. Εκεί υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο που εφημέρευε.

Έτσι κι έγινε. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στα επείγοντα του «Ιπποκράτειου», όπου κατά τη διάρκεια εξέτασης υπέστη ανακοπή καρδιάς. Γιατροί και νοσηλευτές κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία διασωλήνωσής του στη ΜΕΘ, όμως το παιδί υπέστη και δεύτερη ανακοπή. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε κι η μικρούλα «έσβησε». Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πατέραςείχε αυτοκτονήσει

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου της 6χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.