ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

Η ιατροδικαστική εξέταση θα φωτίσει την τραγωδία με την 6χρονη

Η ιατροδικαστική εξέταση θα φωτίσει την τραγωδία με την 6χρονη
Eurokinissi

Νεκρό 6χρονο κοριτσάκι στην Θεσσαλονίκη που υπέστη ανακοπή -  Είχε μεταφερθεί νωρίτερα στο Κέντρο Υγείας του Σοχού, όπου οι γιατροί έκριναν πως θα έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο που εφημέρευε - Τι λέει στο Newsbpomb.gr o δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης 

Απαντήσεις για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη συμπρωτεύουσα με τον ξαφνικό θάνατο ενός 6χρονου κοριτσιού αναζητά η οικογένεια αλλά και η τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Newsbomb.gr o δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, "αν δεν γίνει ιατροδικαστική εξέταση δεν μπορούμε να πούμε τίποτα".

Να σημειωθεί ότι η εξάχρονη είχε μεταφερθεί νωρίτερα στο Κέντρο Υγείας του Σοχού, όπου οι γιατροί έκριναν πως θα έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο που εφημέρευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες φτάνοντας στα επείγοντα του νοσοκομείου το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή και μετά από εντατικές προσπάθειες από ομάδα γιατρών επανήλθε. Κατά την επακόλουθη προσπάθεια διασωλήνωσης και μεταφοράς στη ΜΕΘ Παίδων, υπέστη και πάλι ανακοπή η οποία ήταν μοιραία για το παιδί. Ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 6χρονης.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού είχε αυτοκτονήσει