ΕΛΛΑΔΑ

Καραμανλής: Η Γραμμή 4 θα αλλάξει τον συγκοινωνιακό χάρτη της Αθήνας

Καραμανλής: Η Γραμμή 4 θα αλλάξει τον συγκοινωνιακό χάρτη της Αθήνας
Κώστας Καραμανλής
Facebook

Κώστας Καραμανλής: Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι ξεκινάει με γρήγορους ρυθμούς, η συναρμολόγηση του νέου, υπερσύγχρονου μετροπόντικα για τη διάνοιξη της Γραμμής 4 του μετρό

«Είκοσι οκτώ χρόνια μετά την άφιξη του πρώτου μετροπόντικα στην Αθήνα, ήρθε η στιγμή για το εργοτάξιο της Κατεχάκη να υποδεχθεί και πάλι το ένα από τα δύο μηχανήματα TBM, που θα χρησιμοποιηθούν για τη διάνοιξη της Γραμμής 4 Άλσος Βεΐκου - Γουδή» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Όπως αναφέρει ο υπουργός, «ξεκινάει λοιπόν με γρήγορους ρυθμούς, η συναρμολόγηση του νέου, υπερσύγχρονου μετροπόντικα που παραλάβαμε, ώστε στις αρχές του νέου έτους να αρχίσει το υπόγειο ταξίδι του στην Αθήνα.

Ο δεύτερος μετροπόντικας θα εγκατασταθεί, αντίστοιχα, στο φρέαρ του Άλσους Βεΐκου και τα δύο μηχανήματα θα "συναντηθούν" στον Ευαγγελισμό, έχοντας διανοίξει τη νέα σήραγγα, συνολικού μήκους 12,8 χιλιομέτρων».

Και καταλήγει, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής: «Η Γραμμή 4 θα αλλάξει ουσιαστικά τον συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας. Προχωράμε λοιπόν με αποφασιστικότητα και προσήλωση, για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το τεράστιας σημασίας έργο για την Αθήνα».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube