ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: «Φοβήθηκα, δεν μπορούσα»-Γιατί εξαφανίστηκε η 34χρονη μητέρα

Μυτιλήνη: «Φοβήθηκα, δεν μπορούσα»-Γιατί εξαφανίστηκε η 34χρονη μητέρα

Μυτιλήνη: Τι ανέφερε η 34χρονη από την Ρουμανία αναφορικά με τον λόγο της εξαφάνισής της

Η 34χρονη μητέρα των τριών παιδιών, που ήταν εξαφανισμένη από τις 12 Νοεμβρίου, είδε το 4 ετών κοριτσάκι της χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος, έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι πέφτοντας από τη φουσκωτή τσουλήθρα στην αυλή του σπιτιού τους, τα έχασε και έφυγε από το σπίτι στη Μυτιλήνη.

Αυτό ισχυρίζεται ο σύντροφος της 34χρονης από το Μεγαλοχώρι της Μυτιλήνης, η οποία επί 6 μέρες είχε εξαφανιστεί, χωρίς να δώσει κανένα ίχνος ζωής και χωρίς να γνωρίζει ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

«Πεθαμένη ή ζωντανή θα την βρουν κάπου. Κάπου πρέπει να είναι. Είναι ο μπαμπάς τους εδώ. Όσο την ψάχνουν τη μαμά τους μέχρι να την βρουν κάπου, να τελειώσουν τα προβλήματα, θα είμαι εγώ εδώ. Μην στενοχωριέστε», έλεγε ο σύντροφος της 34χρονης.

Αυτά έλεγε ο σύντροφος και πατέρας των τριών παιδιών της μέχρι χθες. Γιατί τα ξημερώματα, η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της, εμφανώς ταλαιπωρημένη αλλά ζωντανή.

«Εδώ στο σπίτι, τίποτα άλλο. Εγώ την βρήκα. Γύρισε, την βρήκα, την πήγα στο σπίτι, πήρα τηλέφωνο, πήρα την αστυνομία ότι την εντόπισα και ότι είναι στο σπίτι. Καλά είναι, λίγο αδύνατη, ναι, πολύ ταλαιπωρημένη αλλά άμα τη δεις σήμερα, όπως ήταν να περπατήσει, δεν μπορούσε καθόλου. Αν έπεφτε πουθενά… Πήγαμε στο νοσοκομείο ύστερα και πήγε στην αστυνομία για να καταθέσει, δόξα τω Θεώ».

Σαν να την είχε «καταπιεί» η γη

Οι συγγενείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της και η αστυνομία μαζί με όλο το χωριό, προσπαθούσαν να την εντοπίσουν, ώσπου μόνη της τα ξημερώματα αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην οικογένεια και τα παιδιά της.

«Μου είπε ότι όταν είδε το μωρό με τα αίματα και αυτά έπαθε σοκ, δεν ήξερε τι άλλο να κάνει κι έφυγε. Μου είπε, εννοείται και της είπα ότι κοίτα, το παιδί είναι εντάξει κι αυτή άρχισε να κλαίει. Έβαλε τα κλάματα, την πήρα αγκαλίτσα και έβαλε τα κλάματα. Ήθελε (η 4χρονη) να είναι με τη μάνα της κι ήθελε να απλώσει ρούχα με τη μάνα της, να τη βοηθήσει και το μωρό γλίστρησε και πήγε κάτω. Καλά είναι, δόξα τω Θεώ, μιλάει, περπατάει, τρώει».

Το παιδάκι που είχε χτυπήσει στο μάτι και τα ζυγωματικά, εξετάστηκε από γιατρούς στο νοσοκομείο όπου το είχε μεταφέρει ο θείος του και πλέον βρίσκεται μαζί με τα άλλα δύο αδελφάκια του στο σπίτι του και υγιές

«Φοβήθηκα»

«Έπεσε το μωρό κάτω από το μπαλκόνι. Πήγα κατευθείαν κάτω στην πόρτα, πήρα το μωρό αγκαλίτσα. Έπλυνα τη μούρη του με το νερό. Μετά έβαλα betadine και έβαλα γάζα από πάνω. Κατευθείαν έφυγα. Δεν μπορούσα, έτρεμε ολόκληρο… φοβήθηκα. Βρήκα μια γυναίκα, μου έδινε ένα πιάτο φαΐ κι ένα μπουκάλι νερό(…)», είπε η μητέρα στο MEGA.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντινούπολη: Ποια ήταν τα άλλα 6 ονόματα της Πόλης

Επιπλέον τέσσερις δήμοι προστίθενται στο myDimos.Live.gov.gr

Κόρινθος: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στον Ισθμό