ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος – Δολοφονία Γαρυφαλιάς: Υπό δρακόντεια μέτρα ξεκινά η δίκη

Σύρος – Δολοφονία Γαρυφαλιάς: Υπό δρακόντεια μέτρα ξεκινά η δίκη
cyclades24

Ξεκινά σήμερα εκ νέου, μετά την πρόσφατη διακοπή της, η δίκη για την δολοφονία της Γαρυφαλιάς Ψαράκου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, ο κατηγορούμενος καθ’ ομολογίαν δράστης του στυγερού εγκλήματος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας περίπου στις 7:30 το πρωί της Πέμπτης.

Ο 30χρονος που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Και αυτό διότι σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Νάξου και την εισαγγελική πρόταση, ο δράστης της δολοφονίας είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του.

Σημειώνεται ότι έχει στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, τόσο για τη μεταφορά του δράστη, όσο και για την εξέλιξη της δίκης. Μάλιστα, έχουν φτάσει στην Σύρο δυνάμεις της αστυνομίας και από άλλες περιοχές για να συνδράμουν στην επιχείρηση.

Δικαίωση για τη δολοφονία της κόρης τους ζητούν οι γονείς της Γαρυφαλιάς, οι οποίοι ταξίδεψαν και πάλι στην Σύρο για να παραστούν στη δίκη.

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρίσκεται και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους γονείς του θύματος.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Δίκη «ψευτογιατρού»: Ένοχος για 7 ανθρωποκτονίες και 6 απόπειρες

Στηβ Μιλάτος: Παραπέμπεται σε δίκη για βιασμό το γνωστό μοντέλο

Λάρισα: Περιέλουσε με οινόπνευμα την πρώην και της έβαλε φωτιά