ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Ξυλοκόπησε άγρια την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στο παιδί

Εύβοια: Ξυλοκόπησε άγρια την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στο παιδί
Η άτυχη γυναίκα ζήτησε να κινηθούν διαδικασίες διαζυγίου

Εύβοια: H 47χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 55χρονο εν διαστάσει σύζυγό της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του

Θλίψη στην Εύβοια έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο νησί.

Συγκεκριμένα, 47χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 55χρονο εν διαστάσει σύζυγό της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Αφορμή για την άναδρη επίθεση εκ μέρους του Χαλκιδαίου συζύγου ήταν η επιθυμία του θύματος να αποχωρήσει από το σπίτι τους μην αντέχοντας πια τη συμβίωση μαζί του.

Η άτυχη γυναίκα ζήτησε να κινηθούν διαδικασίες διαζυγίου νιώθοντας πως δεν μπορεί να βρεθεί πλέον λύση στην πληθώρα προβλημάτων που προέκυψαν στον έγγαμο βίο τους, πράγμα που ο 55χρονος δεν δεχόταν.

Η υπόθεση του πρώην ζευγαριού έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων με την 47χρονη να εναποθέτει τις ελπίδες της για δικαίωση στη νομική οδό επιθυμώντας να αναλάβει την επιμέλεια του μικρού παιδιού τους το οποίο και διαμένει με τον πατέρα.

Η αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας τόσο στην Εύβοια όσο και στην υπόλοιπη χώρα, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής γεγονός που αναμφισβήτητα προκαλεί θλίψη αλλά και προβληματισμό στην ελληνική κοινωνία.

Mόλις χθες εξάλλου εισήχθη προς ψήφιση στη Βουλή, νομοσχέδιο για τη θέσπιση πιλοτικής λειτουργίας του προγράμματος αξιοποίησης της ψηφιακής εφαρμογής «Κομβίον Πανικού» (panic button), η οποία εγκαθίσταται στα έξυπνα κινητά, και ειδοποιεί την Αστυνομία σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που ενσωματώνει ευρωπαϊκή οδηγία για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με υπηκόους τρίτων χωρών.

Πηγή: evima.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

Εύβοια: Θρασύτατη επίθεση τσαντάκηδων στο κέντρο της Χαλκίδας

Ναυάγιο στην Εύβοια: Πώς σώθηκε ο 15χρονος μετανάστης στον Καφηρέα

Εύβοια: Στους 29 οι νεκροί από το ναυάγιο - Ψαράς εντόπισε σορό