ΕΛΛΑΔΑ

Η τραγωδία με τον παιδόφιλο αξιωματικό

Η τραγωδία με τον παιδόφιλο αξιωματικό

Ο ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος κατηγορήθηκε για παιδοφιλία έγραψε ο ίδιος τον επίλογο με έναν τραγικό τρόπο...

Ο αξιωματικός το πρωί του Σαββάτου έκοψε το νήμα της ζωής του, λίγες ώρες πριν βρεθεί ενώπιον του ανακριτή. Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε κρεμασμένο με τα κορδόνια του, ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια της αερονομίας.

Ο 34χρονος ανθυπασπιστής της πολεμικής αεροπορίας, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την περασμένη Τετάρτη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ενός 16χρονου μαθητή λυκείου.

Η έρευνα της Αστυνομίας έφερε στο φως της δημοσιότητας ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του!

Η λίστα με τα αγόρια...

Στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή βρέθηκε μία λίστα με 450 ονόματα αγοριών ηλικίας 14 έως 20 ετών! Σοκ έχει προκαλέσει ο τρόπος που ήταν καταχωρημένα τα ονόματα, καθώς δίπλα από κάθε ένα ακολουθούσε και ένας χαρακτηρισμός ανάλογα με την εμφάνιση ή τις ερωτικές επιδόσεις του κάθε παιδιού.

Τριχωτός, αδύνατος, ψηλός ακόμα και άπειρος είναι κάποιοι από τους πολλούς προσδιορισμούς που έδινε!

Ο ανακριτής σε συνεργασία με την αστυνομία και την αερονομία, εξετάζουν τα αγόρια που υπάρχουν στον "κατάλογο" της φρίκης για να διαπιστώσουν, εάν έχουν πέσει θύματα ασέλγειας ή βιασμού από τον ανθυπασπιστή της πολεμικής αεροπορίας.

«Ψάρευε» ανήλικα αγόρια από το ίντερνετ

Ο 34χρονος παιδόφιλος "ψάρευε" τα θύματα του, συνήθως ανήλικα αγόρια, μέσω Facebook, όπου είχε δημιουργήσει το δικό του προφίλ, είτε από το Πεντάγωνο όπου υπηρετούσε, είτε από το σπίτι του. Μετά από τις συνομιλίες που είχε μαζί τους σε chat στο ίντερνετ, έκλεινε ραντεβού μαζί τους συνήθως στο σπίτι του στην Παλλήνη και εκεί ικανοποιούσε πάνω τους τις αρρωστημένες του ορέξεις... Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα για να εξασφαλίσει την σιωπή τους, τους έδινε μικρά χρηματικά ποσά ή δωράκια, όπως κινητά τηλέφωνα...

Καρέ – καρέ σε βίντεο η αρρωστημένη δράση του!

Ο παιδόφιλος σε αρκετές περιπτώσεις βιντεοσκοπούσε τις ασέλγειες σε βάρος των θυμάτων του, ενώ οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι του και μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν πάνω από 8.000 ψηφιακά αρχεία, βίντεο και φωτογραφίες με παιδική πορνογραφία, τα οποία είχε αποθηκεύσει στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν παραδέχτηκε τις ασέλγειες, αλλά με πρωτοφανή απάθεια και θρασύτητα τους είπε, ότι όλα έγιναν με την θέληση των αγοριών !

Διαβάστε επίσης: Ο παιδόφιλος αξιωματικός είχε ατζέντα με 450 θύματα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτοκτόνησε ο παιδόφιλος αξιωματικός