ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο
Αυτοκίνητο πήρε φωτιά μετά από σύγκρουση
Lamiareport

Ευτυχώς πρόλαβαν και βγήκαν σώοι όλοι οι επιβάτες.

Σοβαρό τροχαίο που κατέληξε στην ολοκληρωτική καταστροφή ενός εκ των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν σε αυτό, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/11) γύρω στις 14:00 στον επαρχιακό δρόμο Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού - Φουρνάς, στη Φθιώτιδα.

Όπως αναφέρει το Lamiareport, το τροχαίο έγινε στην 4η χ/θ της ανωτέρου οδού, όταν ο οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου στο ρεύμα προς Φουρνά, πάνω στη στροφή, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και εμβόλισε στο πλάι το αγροτικό όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή, ωστόσο ήταν αρκετή να καταστραφεί το σύστημα ψύξης του πρώτου οχήματος και αμέσως να αρπάξει φωτιά. Ευτυχώς οι επιβαίνοντες σε αυτό πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν, ενώ και το ζευγάρι που επέβαινε στο αγροτικό δεν έπαθε το παραμικρό.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Μακρακώμης με επικεφαλής το Διοικητή Βασίλη Τραγουλιά, που προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο όχημα, αλλά και σε παρακείμενη δασική έκταση, στην οποία επεκτάθηκε. Μάλιστα η πυρκαγιά πρόλαβε και έκαψε μια μικρή έκταση 100 τετραγωνικών μέτρων.

Στο σημείο και ο διοικητής του ΑΤ Σπερχειάδας Γιώργος Σταθοκώστας, καθώς η υπηρεσία του ανέλαβε την προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

Τροχαίο στον Κηφισό - Κυκλοφοριακό κομφόυζιο

Το παρασκήνιο της παράδοσης του 30χρονου που παρέσυρε την 21χρονη

Δυστύχημα Μεσογείων: Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας ο νεκρός