ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Μετωπική αγροτικού με ΙΧ– Ένας νεκρός και 4 τραυματίες

Αλεξανδρούπολη: Μετωπική αγροτικού με ΙΧ– Ένας νεκρός και 4 τραυματίες

Θανατηφόρο δυστύχημα στην Αλεξανδρούπολη – Νεκρός ένας 76χρονος, 4 τραμαυτίες από τη σύγκρουση

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε φορτηγάκι στην παλαιά εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Φερών, στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι.

Όπως αναφέρει το e-evros, νεκρός είναι ένας 76χρονος που οδηγούσε το φορτηγάκι, με τους 4 τραυματίες που επέβαιναν στο ΙΧ αυτοκίνητο να είναι καλά στην υγεία τους. Πρόκειται για μέλη οικογένειας από τα Γιάννενα, τα οποία είχαν έρθει στον Έβρο για την ορκωμοσία του νεοσύλλεκτου γιου που έγινε σήμερα και επέστρεφαν έχοντας πάρει μαζί τους και αυτόν με άδεια ορκωμοσίας. Κατευθύνονταν προς Αλεξανδρούπολη και μόλις πέρασαν το χωριό Μοναστηράκι, πάνω στην στροφή που υπάρχει προς την Αλεξανδρούπολη, έγινε το τροχαίο δυστύχημα με το αγροτικό φορτηγάκι, όπου επέβαινε 76χρονος οδηγός από το χωριό Δορίσκος.

Διακομίσθηκαν στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Δείτε το βίντεο:

Τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία που για πολύ ώρα διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων αρχικά και στα δύο ρεύματα και στη συνέχεια κατηύθυνε τους οδηγούς από το ένα, μέχρι να απομακρυνθούν τα δυο τρακαρισμένα οχήματα και η σορός του 76χρονου νεκρού οδηγού από τον τόπο του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα η υπεύθυνη Καλαμάτας

Κιβωτός του Κόσμου: Σκισμένα τιμολόγια στα σκουπίδια έξω από δομή

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε τη σύζυγο γιατί αντέδρασε σε ξυλοδαρμό της κόρης