ΕΛΛΑΔΑ

Καίτη Γαρμπή: Καμία φορολογική εκκρεμότητα, λέει ο δικηγόρος της

Καίτη Γαρμπή: Καμία φορολογική εκκρεμότητα, λέει ο δικηγόρος της
Η Καίτη Γαρμπή
Intime News

Μέσω του δικηγόρου της, Πέτρου Καϊμακάκη, η Καίτη Γαρμπή κοινοποίησε στα Μέσα την απόφαση του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία η τραγουδίστρια δικαιώνεται έναντι του ελληνικού Δημοσίου για τη φορολογική υπόθεση που κατηγορείτο

Η Καίτη Γαρμπή επιδιώκει να αποκατασταθεί η αλήθεια σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη με τις φορολογικές της εκκρεμότητες και το δημοσίευμα που την ήθελε να της έχει επιβληθεί πρόστιμο 1,7 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, μέσω του δικηγόρου της, Πέτρου Καϊμακάκη, η Καίτη Γαρμπή κοινοποίησε στα Μέσα την απόφαση του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία η τραγουδίστρια δικαιώνεται έναντι του ελληνικού Δημοσίου για τη φορολογική υπόθεση που κατηγορείτο.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, που έχει αριθμό κατάθεσης το 2019, αφορά αίτηση της αναιρέσεως της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εναντίον της Αικατερίνης Γαρμπή, η απόφαση εισήχθη στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 22/1/2019 και ορίστηκε δικάσιμος για τις 5/10/22 και η απόφαση βγήκε στις 3/11/22.

Η απόφαση, είναι απορριπτική και αφορά την αίτηση αναίρεσης που έκανε η ΑΑΔΕ εναντίον της Καίτης Γαρμπή για την διαγραφή του προστίμου των 900.000 ευρώ που είχε ορίσει το Διοικητικό Εφετείο το 2018.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube