ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός Εύβοια: Δήλωση βόμβα Τσελέντη - «Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει»

Σεισμός Εύβοια: Δήλωση βόμβα Τσελέντη - «Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει»
INTIME

Σεισμός Εύβοια: Ο σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών Άκης Τσελέντης, μιλώντας στο evima.gr, ανέφερε πως μπορεί να ακολουθήσει και μεγαλύτερος σεισμός.

Στο evima.gr μίλησε ο Άκης Τσελέντης τονίζοντας, πως μετά από αυτόν τον ισχυρό σεισμό τα δεδομένα αλλάζουν «δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει μεγαλύτερος σεισμός, υπάρχει αυτή η πιθανότητα διότι μιλάμε για ένα άγνωστο ρήγμα. Ωστόσο αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι πως και στο ενδεχόμενο μεγαλύτερου σεισμού, εκτιμώ πως θα είναι ένας σεισμός που θα τον αντέξουν τα κτήρια, δεν θα είναι καταστροφικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Νέα σεισμική δόνηση ιδιαίτερα αισθητή στην Εύβοια σημειώθηκε στις 22:07 το βράδυ της Τρίτης 29 Νοεμβρίου. Οι κάτοικοι της Νότιας Εύβοιας πετάχτηκαν για ακόμα μια φορά από τα σπίτια τους. Ο σεισμός σύμφωνα με όσα ανέφεραν evima.gr, πολίτες της περιοχής ήταν πολύ ισχυρός και είχε έντονη βοή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο σεισμός ήταν μεγέθους 5 Ρίχτερ και σημειώθηκε στην περιοχή της νότιας Εύβοιας. Υπενθυμίζουμε ότι διαδοχικοί σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ σημειώθηκαν στη Νότια Εύβοια το πρωί της Τρίτης.

Πηγή: evima.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube