ΕΛΛΑΔΑ

Λύτρας για Σεπόλια: Υπάρχει ολιγωρία στις έρευνες - «Είναι αδιανόητο»

Λύτρας για Σεπόλια: Υπάρχει ολιγωρία στις έρευνες - «Είναι αδιανόητο»
eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Έντονα ενοχλημένος ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονη, Απόστολος Λύτρας, για την ταχύτητα με την οποία κινούνται οι έρευνες για την υπόθεση στα Σεπόλια

Για ύπαρξη ολιγωρίας στην πορεία των ερευνών για την υπόθεση των Σεπολίων έκανε λόγο ο Απόστολος Λύτρας.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης μιλώντας στο MEGA δήλωσε ότι «είναι αδιανόητο να έχουν περάσει τόσες μέρες, να έχουμε καταθέσει μία προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης και να μην έχουμε λάβει ακόμη απάντηση».

Και συνέχισε «Δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο θέμα, με παιδοβιαστές, παιδόφιλους και να μην έχουν συλληφθεί, ή αν μη τι άλλο να μην έχουν δώσει καταθέσεις χθες».

«Ακούγαμε στην αρχή για 213 άτομα, για ολόκληρο κύκλωμα…εγώ έχω δει ξαφνικά να έχουν σταματήσει οι έρευνες, λες και πιάσαμε τον Μίχο και άλλους πέντε…αυτά τα 213 άτομα έχουν ελεγχθεί;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε δε πως βάσει στοιχείων υπάρχει και ένα δεύτερο κινητό του Ηλία Μίχου με πολλά στοιχεία αντρών το οποίο ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Όσον αφορά στην ίδια την 12χρονη τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη με ψυχολόγο με την πρόφαση πως πρέπει να μείνει ανεπηρέαστη για τις τυχόν νέες καταθέσεις

«Η ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζεται το παιδί είναι συγκεκριμένη, ο ειδικός ξέρει πώς θα προσεγγίσει το παιδί και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συσχετιστεί με τα όσα έχει καταθέσει ή θα καταθέσει» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Δήλωσε επίσης ότι το παιδί αναζητά συνεχώς τη μητέρα του, ενώ διερωτάται συνέχεια γιατί βρίσκεται στη φυλακή και δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με τα όσα βίωσε στα χέρια του Ηλία Μίχου.

Σχετικές ειδήσεις

Σεπόλια: «Ο Μίχος έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών»

Σεπόλια: Ελεύθερος ο 60χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Σεπόλια: Ποιος είναι ο «Γιώργος» που έδωσε στις Αρχές ο Μίχος