ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κεφαλονιά: Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κεφαλονιά: Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων
inkefalonia.gr

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο στην Κεφαλονιά όταν φορτηγό όχημα, έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων στην περιοχή του Ασπρογέρακα Πόρου.

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κεφαλονιά, όταν ένα φορτηγό εξετράπη της πορείας του και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε από γκρεμό 200 μέτρων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και τα δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το inkefalonia.gr το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Ασπρογέρακα Πόρου και αποτέλεσμα της πτώσης, ήταν να βρουν τραγικό θάνατο δύο νέοι άνθρωποι (ηλικίας περίπου 45 ετών και περίπου 25 ετών.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομία, καθώς και μέλη της ΕΟΔ Εκτάκτων Αναγκών Ελειού Πρόννων, ώστε να συνδράμουν στην ανάσυρση των δύο άτυχων παλικαριών.

Σημειώνεται ότι το σημείο που έπεσε το φορτηγό όχημα ήταν δύσβατο και με πυκνή βλάστηση και χρειάστηκε να γίνει ειδική επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε να ανασυρθούν οι δύο σοροί.

Μέχρι στιγμής, είναι αδιευκρίνιστος ο λόγος που το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε στο θάνατο δύο ανθρώπους και στο πένθος ένα ολόκληρο νησί.