ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός: Νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό από παιδαγωγούς στον Βόλο

Κιβωτός: Νέα καταγγελία για ξυλοδαρμός από παιδαγωγούς στον Βόλο
Το συγκεκριμένο παιδί είχε ξυλοκοπηθεί τον Μάρτιο του 2022 από τέσσερις «παιδαγωγούς».
eurokinissi.gr

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για κακοποίηση στον Βόλο – Διπλός ξυλοδαρμός από 4 «παιδαγωγούς»

Νέες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές με θύματα ανηλίκους στην Κιβωτό του Κόσμου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο παραμένει στη δομή του Βόλου, αναμένεται να καταθέσει, το αμέσως επόμενο διάστημα, για δεύτερη φορά, καταγγέλλοντας σωματική κακοποίηση από «παιδαγωγούς» της ΜΚΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, πρώην εργαζόμενος στη Δομή, αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο παιδί είχε ξυλοκοπηθεί τον Μάρτιο του 2022 από τέσσερις «παιδαγωγούς». Λίγους μήνες μετά, τον Ιούλιο του 2022, απομάκρυναν το παιδί από τη δομή, το ξυλοκόπησαν για δεύτερη φορά και το επέστρεψαν πίσω.

Ο ίδιος ανέφερε ότι τις τελευταίες ώρες, καταβάλλονται προσπάθειες από παιδοψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, να «ανοιχτεί» το παιδί και να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ώστε να αποκαλυφθεί η δράση των «παιδαγωγών» και να κληθούν για εξηγήσεις από τη δικαιοσύνη.

Κιβωτός του Κόσμου: «Αντάρτικο» από τη διαχείριση της σελίδας στο FB

«Η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου» με αυτό το μήνυμα οι διαχειριστές της σελίδας της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Facebook, άλλαξαν όνομα σελίδας και λογότυπο και «ανεξαρτητοποιήθηκαν» από το Ίδρυμα και το νέο του ΔΣ.

Εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, τη φτιάξαμε για να υποστηριξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση! Με εκτίμηση, η ομάδα διαχείρισης της σελίδας!».

Διαβάστε επίσης

Κιβωτός του Κόσμου: «Αντάρτικο» από τη διαχείριση της σελίδας στο FB

Κιβωτός του κόσμου: Τι είπε ο δικηγόρος του πατρός Αντωνίου

Κιβωτός: Γιατί η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. έχει ακόμα «πολύ δρόμο»