ΕΛΛΑΔΑ

Αποχώρησε η μητέρα της Τοπαλούδη από εκπομπή - Ένταση με την Συρεγγέλα

Αποχώρησε η μητέρα της Τοπαλούδη από εκπομπή - Ένταση με την Συρεγγέλα
Η μητέρας Ελένης Τοπαλούδη.
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Ανάρτηση αγανάκτησης και αγωνίας για τον αγώνα της οικογένειας Τοπαλούδη. Τι λένε οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας αλλά και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα.

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον ALPHA μεταξύ της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη και της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρίας Συρεγγέλα, με αφορμή τη σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας που ζητούν οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας από τη Ρόδο.

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο και οι γονείς της ζητούν να συσταθεί ένα ταμείο αλληλοβοηθείας για τις οικογένειες των θυμάτων ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δύσκολους δικαστικούς αγώνες.

Γι’ αυτό μίλησαν και στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», στην οποία παρενέβη και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, η οποία έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί τους για το συγκεκριμένο θέμα.

Όμως, όσα είπε στον αέρα της εκπομπής, εκνεύρισαν τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία αποχώρησε εκνευρισμένη από τη σύνδεση. «Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση», είπε η Κούλα Αρμουτίδου.

Η Μαρία Συρεγγέλα απάντησε ότι «μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…», με την Κούλα Αρμουτίδου να λέει «εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».

Σχετικές ειδήσεις

Ελένη Τοπαλούδη: Η κίνηση αγάπης ενός Ροδίτη προς τη μητέρα της

Ελένη Τοπαλούδη: Οδός και αποκαλυπτήρια μνημείου στο Διδυμότειχο

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη απαντούν στον Μητροπολίτη Δωδώνης: «Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά»