ΕΛΛΑΔΑ

Έφοδος της Αστυνομίας σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας

Έφοδος της Αστυνομίας σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας
INTIME

Πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε 16 οίκους ανοχής και 4 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος - Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν 33 άτομα, προσήχθησαν 2 και ελέγχθηκαν ακόμα 11

Ειδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, από απογευματινές ώρες της 2 έως πρώτες πρωϊνές ώρες της 3 Δεκεμβρίου 2022, στο κέντρο της Αθήνας από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτής, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε 16 οίκους ανοχής για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και τον έλεγχο της νομιμότητας λειτουργίας τους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά 33 άτομα (30 γυναίκες και 3 άνδρες) και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Επιπλέον, από κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε 4 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας και ελέγχθηκαν 11 θαμώνες και παρευρισκόμενοι σε αυτά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σεπόλια - Βιασμός 12χρονης: Έφοδος της Αστυνομίας σε οίκο ανοχής

Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό του οικου ανοχής όπου φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη ο Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 1-12-2022, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις αλλοδαπές γυναίκες (26, 38 και 63 ετών) και δύο ημεδαπές (19 και 65 ετών) για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 1-12-2022, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε οίκημα που φέρεται να λειτουργούν οίκοι ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Εντός του υπό έρευνα οικήματος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε γυναίκες για τα ανωτέρω αδικήματα.

Επιπλέον, συγκατηγορούμενοι τυγχάνουν και 53χρονη αλλοδαπή και 53χρονος αλλοδαπός άνδρας, ως μισθωτές του οικήματος στο οποίο δραστηριοποιούνταν οι συλληφθείσες.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια - Βιασμός 12χρονης: Έφοδος της Αστυνομίας σε οίκο ανοχής

Κιβωτός του Κόσμου: Διαμέρισμα της ΜΚΟ μετατράπηκε σε ροζ στούντιο

Σεπόλια: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το AirBnb που πήγαινε η 12χρονη