ΕΛΛΑΔΑ

Εβελίνα Παπούλια: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Εβελίνα Παπούλια: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
Η Εβελίνα Παπούλια στη δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Eurokinissi

Η Εβελίνα Παπούλια είχε δώσει μια συγκλονιστική κατάθεση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Λίγες μέρες πέρασαν μόνο από τη μέρα που η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και μίλησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη γνωριμία της με τον ηθοποιό αλλά και τη συνεργασία τους και την παρενόχληση που δέχθηκε, όπως κατέθεσε.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, συνάντησε λίγες μέρες αργότερα την Εβελίνα Παπούλια, αυτή τη φορά μακριά από τις δικαστικές αίθουσες και προσπάθησε να πάρει έστω μία πληροφορία για όλα όσα έγιναν μέσα στο δικαστήριο.

Παρόλο που ήταν πολύ χαμογελαστή και ευχάριστη, η ηθοποιός προσπέρασε ευγενικά την κάμερα της εκπομπής και δε θέλησε να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο για την υπόθεση μιας και όλα όσα είχε να πει, τα είπε στο δικαστήριο.

Η σοκαριστική κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια

«Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη» είχε πει, μεταξύ άλλων, η Εβελίνα Παπούλια ενώπιον του δικαστηρίου.

«Το άλλο γεγονός ήταν ότι με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω, τύπου όμως ‘χαχαχα’. Κατάλαβε ότι δε μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μέρα μπήκε στο καμαρίνι μου, του είπα να βγει για να ετοιμαστώ. Μετά ολοκληρώθηκε η συνεργασία» είπε σε άλλο σημείο η Εβελίνα Παπούλια.

Σχετικές ειδήσεις

Εβελίνα Παπούλια: Τι κατέθεσε στο δικαστήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δίκη Φιλιππίδη: Ξέσπασε η Παπούλια

Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε την πιο ωραία συμβουλή για τον γάμο