ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Φωταγώγηση του δέντρου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Πειραιάς: Φωταγώγηση του δέντρου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
INTIME

Πειραιάς: Το δέντρο έχει στηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου όπως κάθε χρόνο, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» στην εκδήλωση

«Μύρισε» Χριστούγεννα στον Πειραιά καθώς πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη.

Το δέντρο έχει στηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραία με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών».

Στη γιορτινή βραδιά ακούστηκαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Πειραιά και οι φωνές της χορωδίας του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου - Δημοτικού Ωδείου Πειραιά και της χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά, με τη συμμετοχή της Angel Dancesport Academy.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Ελεωνόρα Μελέτη, ενώ το «παρών» έδωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο ταξίδεψε από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, έχει ύψος πάνω από 16 μέτρα θα φωτίζεται με πάνω από 150.000 λαμπιόνια που ξεπερνούν σε μήκος τα 3 χιλιόμετρα.

Τα φώτα του δέντρου, καθώς και ο εντυπωσιακός εορταστικός στολισμός του Πειραιά, αποτελείται αποκλειστικά από λαμπτήρες τύπου LED χαμηλής κατανάλωσης με πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά.

Η επιλογή εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών του δήμου Πειραιά για εξοικονόμηση ενέργειας, περιορισμό στην κατανάλωση και ενίσχυση της βιωσιμότητας των χριστουγεννιάτικων εγκαταστάσεων.

Η φωταγώγηση ήταν μια ευκαιρία για τους Πειραιώτες να απολαύσουν το πάρτι που ακολούθησε, με την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη σκηνή.