ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συνελήφθη η απατεώνισσα με το σκυλάκι - Δεν πλήρωνε ξενοδοχεία

Πάτρα: Συνελήφθη η απατεώνισσα με το σκυλάκι - Δεν πλήρωνε ξενοδοχεία
Η 26χρονη που συνέλαβαν οι αστυνομικοί
flamis.gr

Η 26χρονη συστηνόταν ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού, έμενε σε ξενοδοχεία και δεν πλήρωνε. Πώς της πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί. 

Μία 26χρονη από τη Σλοβακία συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Η 26χρονη έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για απάτες σε βάρος επιχειρηματιών και στην Πάτρα αλλά και στην Αττική.

Σύμφωνα με το flamis.gr, η 26χρονη συστηνόταν ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού, έμενε σε ξενοδοχεία και «φέσωνε», αφού δεν πλήρωνε. Παρουσιαζόταν ως «Εμρέ» ή «Μία» και σε βάρος της εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για απάτες που είχε κάνει στη Σλοβακία.

Η ταυτότητα της 26χρονης αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, αφού έμεινε για τέσσερις μέρες σε σουίτα ξενοδοχείου, χωρίς να πληρώσει. Οι πληροφορίες του MEGA ακόμη αναφέρουν ότι η 26χρονη προσπάθησε να στήσει παγίδα σε ταξιτζή στην Κόρινθο. Κι αυτό γιατί του είπε ότι θα πληρώσει με κάρτα, αφού δεν είχε πάνω της λεφτά. Η κάρτα, όμως, δεν λειτουργούσε και του έδειξε ένα ψεύτικο αποδεικτικό με το οποίο προσπαθούσε να τον πείσει ότι του είχε βάλει τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο ταξιτζής που υποψιάστηκε την απάτη, έκανε καταγγελία και με την καθοδήγησή του αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο που έμενε στην Κόρινθο και τη συνέλαβαν. Η 26χρονη, σύμφωνα με τα στοιχεία, έμενε σε κάθε ξενοδοχείο περίπου 3 με 4 μέρες, και μετά εξαφανιζόταν χωρίς να πληρώνει.