ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό - Βλέπουν διπλή αυτοκτονία οι Αρχές

Καλαμάτα: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό - Βλέπουν διπλή αυτοκτονία οι Αρχές
Το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρό το ζευγάρι στην Καλαμάτα
tharrosnews.gr

Από τις πρώτες πληροφορίες γίνεται λόγος για διπλή αυτοκτονία, με τον 70χρονο να φέρεται να έχει πέσει από πολύ μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, και τη σύζυγό του να κείτεται νεκρή σε άλλο σημείο του νταμαριού στην Καλαμάτα

Μία ακόμη τραγωδία σημειώθηκε στην Καλαμάτα, όπου το πρωί της Παρασκευής εντοπίστηκε νεκρό ένα ζευγάρι σε νταμάρι στα Λέικα. Όπως αναφέρει το messinialive, πρόκειται για 70χρονο γνωστό εργολάβο της περιοχής και την 68χρονη σύζυγό του, ενώ το λατομείο στο οποίο βρέθηκαν οι σοροί τους ανήκε στον ηλικιωμένο άνδρα.

Κατά τις ίδιες πηγές, από τις πρώτες πληροφορίες γίνεται λόγος για διπλή αυτοκτονία, με τον 70χρονο να φέρεται να έχει πέσει από πολύ μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, και τη σύζυγό του να κείτεται νεκρή σε άλλο σημείο του νταμαριού.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και απέκλεισε τον χώρο, διερευνώντας την υπόθεση.

Όπως μετέδωσε το tharrosnews, τα άψυχα σώματα του ζευγαριού βρίσκονται σε δύσβατο σημείο μεγάλου βάθους, ενώ αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια να ανασυρθούν από τις αρμόδιες Αρχές. Στην περιοχή μετέβησαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής ώστε να συνδράμουν στο έργο.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη με την είδηση του θανάτου του ζευγαριού, καθώς ο 7οχρονος ήταν γνωστός και αγαπητός και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση.

Οι πρώτες εικόνες και βίντεο: