ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά η μητέρα της Έμμας: Ο δολοφόνος του παιδιού μου θα καταδικαστεί

Ξεσπά η μητέρα της Έμμας: Ο δολοφόνος του παιδιού μου θα καταδικαστεί

Για πρώτη φορά η μητέρα της 21χρονης Έμμας που έχασε ακαριαία τη ζωή της από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη μίλησε στο Mega.

Η Κέλλυ Καμπάκη, μητέρα της 21χρονης Έμμας που παρασύρθηκε και εγκταλείφθηκε στην άσφαλτο από ασυνείδητο οδηγό, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στο Mega, για την τραγική απώλεια.

«Δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλήθεια», ανέφερε, όταν για το πως βιώνουν το πένθος και την απώλεια της Έμμας στην οικογένειά της. «Είναι αβάσταχτο. Κάποιες φορές μου φαίνεται αβίωτη η κατάσταση, κάποιες φορές βιώσιμη. Κάποιες στιγμές νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολύ δύσκολα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αφορμή για την επικοινωνία ήταν η απόφαση δικαστηρίου να επιβάλλει πρόστιμο 16.000 ευρώ σε έναν άνθρωπο που με ένα «πειραγμένο» αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ένα 14χρονο κορίτσι.

«Δεν έχω να πω πολλά αλλά πραγματικά δεν θέλω να σκεφτώ καν πως νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν το παιδί τους και ο δολοφόνος του είναι ελεύθερος. Νομίζω ότι ο πόνος εκατονταπλασιάζεται γνωρίζοντας ότι ο δολοφόνος του παιδιού σου δεν θα πληρώσει. Εγώ χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Κατερίνα Τζιάλα γιατί χάρη στον αγώνα της έγινε κακούργημα αντί για πλημμέλημα να χτυπήσεις, να σκοτώσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί. Οι νόμοι αυτής της χώρας πάσχουν. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θυμό και την απογοήτευσή μου. Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει», είπε.

Η κα Κέλλυ Καμπάκη συνεχίζοντας ανέφερε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία. «Ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί μου ήταν σεσημασμένος και σκότωνε παιδιά με ναρκωτικά. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Δεν είχε χαρτιά και ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών. Ήταν ελεύθερος με την ανοχή του κράτους. Του έδωσαν ένα όπλο και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να πατήσει την σκανδάλη».

«Το θέμα μας δεν είναι μόνο η τιμωρία μετά αλλά η πρόληψη. Να μην συμβεί κάτι», είπε ακόμα. «Το μεγαλείο ψυχής δεν ήταν δικό μας αλλά του παιδιού μας», τόνισε η κα Καμπάκη αναφερόμενη στην δωρεά των οργάνων της.

Δείτε το βίντεο του Mega

Δείτε το βίντεο:

Χανιά: Οργή και πόνος στην κηδεία της 21χρονης Έμμανουέλας

Συγκίνησε ο θάνατος της Έμμας - 1.000 πολίτες γίνονται δωρητές οργάνων

Θεσσαλονίκη: Σε 10χρονη μεταμοσχεύθηκε ο ένας κερατοειδής της Έμμας