ΕΛΛΑΔΑ

Φως στο Τούνελ: «Να παρέμβει εισαγγελέας» - Σοκαρισμένη η Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: «Να παρέμβει εισαγγελέας» - Σοκαρισμένη η Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: «Υποδεικνύουν τον χώρο, συγκεκριμένο χώρο, όπου είχε οδηγήσει και η μάρτυρας και χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα» είπε η Αγγελική Νικολούλη μετά από νέα σοκαριστική μαρτυρία

Στόματα που τότε ήταν ερμητικά κλειστά φαίνεται πως βρίσκουν το θάρρος και την δύναμη και μιλάνε.

Η υπόθεση του Άλεξ Μεσχισβίλι δεν έκλεισε ποτέ, καθώς το πτώμα του άτυχου παιδιού δεν βρέθηκε ποτέ, ενώ τα παιδιά που τον σκότωσαν εμφανίζονται αμετανόητα 16 χρόνια μετά.

Η έρευνα έχει ανοίξει ξανά, με τις Αρχές να οδηγούνται ξανά στην παλιά πόλη της Βέροιας σε σημεία που υποδεικνύουν νέες σημαντικές μαρτυρίες.

Καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» που ασχολείται εκτενώς με την δολοφονία του 11χρονου αγοριού, μαρτυρίες «φωτίζουν» την υπόθεση και φαίνεται να διαλύουν όλη αυτή την ομίχλη που έχει καλύψει την υπόθεση όλα αυτά τα χρόνια.

Μία όμως από αυτές σόκαρε την Αγγελική Νικολούλη, που διαβάζοντας κάτι που της έδειξαν οι συνεργάτες της αναφώνησε «Ωχ Παναγιά μου, αμάν».

«Χριστέ μου», λέει παρακάτω, συμπληρώνοντας: «Αυτό είναι σοκαριστικό, χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά», λέει η Αγγελική Νικολούλη.

Μάλιστα η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε μαρτυρία ενός παιδιού που είχε πέσει θύμα ενός αγοριού από τη συμμορία, με ένα πολύ βαρύ αδίκημα, που δεν βρήκε το θάρρος να μιλήσει τότε και μιλούν τώρα και το αγόρι αλλά και η οικογένειά του, θέτοντας τον εαυτό τους στην διάθεση των Αρχών.

«Εγώ θαυμάζω το θάρρος αυτών των γονιών και του παιδιού που υπέστη αυτή την κακοποίηση και δε μίλησε τότε και μιλάει τώρα», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Η υπόδειξη συνεργάτη της που σόκαρε την παρουσιάστρια της εκπομπής η οποία φάνηκε να ταράζεται πάρα πολύ, ήταν για μία πληροφορία που φάνηκε να έρχεται μέσω κάποιου διαδικτυακού ψεύτικου προφίλ με την Αγγελική Νικολούλη να λέει «υποδεικνύουν τον χώρο, συγκεκριμένο χώρο, όπου είχε οδηγήσει και η μάρτυρας και χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα».

Η νύχτα φαίνεται να είναι μακριά και οι αποκαλύψεις πολλές για το αγόρι που χάθηκε άδικα εκείνο τον Φεβρουάριο, την ώρα που η άγουρη ακόμη, τότε, συμμορία των αγοριών που αφαίρεσαν τη ζωή του παιδιού και εξαφάνισαν το πτώμα του, δηλώνει αμετανόητη και μάλιστα ένα από τα παιδιά δεν δίστασε, σε συνομιλία με την Αγγελική Νικολούλη να εκτοξεύσει και απειλές εναντίον της μητέρας του Άλεξ.

«Να το βρει εκείνη το πτώμα του Άλεξ, δεν φοβόμαστε κανέναν και δεν μετανιώνω για τίποτα. Στην εκπομπή να λες καλά λόγια», ακούγεται να λέει ένα εκ των αγοριών.