ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην Αθηνών – Κορίνθου - Διακοπή της κυκλοφορίας

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην Αθηνών – Κορίνθου - Διακοπή της κυκλοφορίας

Συναγερμός στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου το απόγευμα της Κυριακής (11/12), καθώς ένα αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στο ύψος της Κινέτας.

Μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα βρέθηκαν οι οδηγοί που κινούνταν στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα εισόδου, το απόγευμα της Κυριακής (11/12). Στο ύψος της Κινέτας, ένα αυτοκίνητο που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Το όχημα, για άγνωστη αιτία, έγινε παρανάλωμα του πυρός και στο σημείο αναμένονταν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έτσι ώστε να προχωρήσουν σε κατάσβεση. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους επιβάτες του οχήματος, οι οποίοι πιθανότατα είχαν ήδη βγει από αυτό καθώς ήταν ακινητοποιημένο.

Δείτε βίντεο:

Λίγη ώρα αργότερα, η Τροχαία ενημέρωσε για διακοπές στην κυκλοφορία και στα δύο ρεύμα της εθνικής οδού. Προφανώς για να υπάρξει η επιχείρηση κατάσβεσης και απομάκρυνσης του οχήματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της τροχαίας, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας από το 57οχλμ στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το ύψος των διοδίων Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Αθήνα.