ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Άλεξ: Να μάθουμε, ό,τι κι αν έγινε - Να βοηθήσει η αστυνομία

Μητέρα Άλεξ: Να μάθουμε, ό,τι κι αν έγινε - Να βοηθήσει η αστυνομία
Glomex

Υπόθεση Άλεξ: Στην εκπομπή Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη μίλησε η μητέρα του 11χρονου θύματος σε ένα άγριο έγκλημα στη Βέροια πριν 16 χρόνια

Με την υπόθεση του Άλεξ Μεσχισβίλι ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη στο τελευταίο «Φως στο Τούνελ» για το 2022.

Η εκπομπή έχει ανοίξει ξανά το κουβάρι των ερευνών, προκειμένου να δοθεί φως στην εξαφάνιση του πτώματος του 11χρονου αγοριού που τόσο άγρια δολοφονήθηκε πριν από 16 χρόνια στην Βέροια.

Όλες οι πληροφορίες προσανατολίζουν τις έρευνες στην περιοχή της Μπαρμπούτας, εκεί που ένα από τα παιδιά υπέδειξε ότι υπάρχει θαμμένο το άψυχο σώμα του Άλεξ και η μητέρα του αγοριού που εδώ και τόσα χρόνια περιμένει καρτερικά να πάρει τις απαντήσεις που ζητάει, μίλησε στην εκπομπή και την Αγγελική Νικολούλη για τη νέα τροπή που έχει πάρει η υπόθεση.

«Σας ευχαριστώ κι εσάς που επιμένετε για να βρεθεί ο γιος μου», είπε η Νατέλα, για να προσθέσει «Κάποιοι ρωτάνε τι θέλω εγώ, γιατί ψάχνω, αυτό θέλω. Αν λυθεί αυτός ο άσχημος γρίφος θα σταματήσουν, ίσως, οι ερωτήσεις. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε. Εγώ δεν μπορώ να το αφήσω. Εδώ μιλάμε για τη μοίρα ενός αγοριού που δυστυχώς δεν εξελίχθηκε καλά», σημείωσε η μητέρα του Άλεξ.

«Πρέπει να μάθουμε ό,τι κι αν έγινε. Δε με χαροποιεί, όμως αν φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα θα είναι λύτρωση», επεσήμανε.

Παράλληλα ανέφερε ότι πρέπει και η αστυνομία να κινηθεί προς την κατεύθυνση των νέων πληροφοριών.

«Περιμένουμε κάποιες πράξεις από την αστυνομία», είπε συγκεκριμένα και συνέχισε:

«Να εξετάσουν την πληροφορία που υπάρχει. Όσο κι αν είναι παράξενη, από την αρχή υπάρχουν άνθρωποι που με βοήθησαν να την εξετάσω, όπως και η εκπομπή και ελπίζω να το κάνει και η αστυνομία».

«Αυτή είναι η σωστή σειρά των γεγονότων» είπε η τραγική μάνα, με την Αγγελική Νικολούλη να υπογραμμίζει πως, αν ο αρμόδιος καθηγητής κάνει την αυτοψία που πρέπει, ίσως να οδηγηθούμε στην αλήθεια, και την μητέρα του 11χρονου να της απαντά πως «Η επιστήμη έχει την τελευταία λέξη σε όλη αυτή την ιστορία».