ΕΛΛΑΔΑ

Δυστύχημα Μεσαρά: Θρήνος για τους δύο άνδρες-Στη ΜΕΘ οι γυναίκες τους

Δυστύχημα Μεσαρά: Θρήνος για τους δύο άνδρες-Στη ΜΕΘ οι γυναίκες τους

Τροχαίο δυστύχημα στη Μεσαρά: Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο των δύο ανδρών - Με βαριά κατάγματα στη ΜΕΘ οι γυναίκες τους

Θρήνο έχει σκορπίσει στην Κρήτη το τροχαίο δυστύχημα στους επαρχιακούς δρόμους της Μεσαρά, όπου δύο άνδρες οδηγοί έχασαν τη ζωή τους με τις γυναίκες συνοδηγούς να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στο τρίτο χιλιόμετρο Τυμπακίου - Αγίας Γαλήνης, όπου λόγω άγνωστων συνθηκών ένα ΙΧ συγκρούστηκε σφοδρά με ένα αγροτικό όχημα. Στο ένα όχημα επέβαινε ένας 40χρονος άνδρας με τη σύζυγό του ηλικίας 33 ετών και στο άλλο ένας 65χρονος με τη σύζυγό του 80ετών.

Οι δύο άνδρες φαίνεται να έχασαν ακαριαία τη ζωή τους ενώ οι σύζυγοί τους εκτοξεύθηκαν από τα οχήματα.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Οι πυροσβέστες προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τους δύο άνδρες, οι οποίοι τελικά είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους. Οι δύο γυναίκες συνοδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ. Φέρουν πολλαπλά κατάγματα ενώ είναι άγνωστο εάν θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Οι δύο άνδρες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο κατάγονταν από το Ρέθυμνο. Ο 44χρονος από το Σπήλι και ο 80χρονος από τον Πλάτανο Αμαρίου.

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ενώ πληροφορίες κάνουν λόγω για σύγκρουση που ακούστηκε σαν «έκρηξη βόμβας» με έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν, τα δύο οχήματα έγιναν μια άμορφη μάζα, μαρτυρώντας έτσι τη σφοδρότητα του θανατηφόρου συμβάντος.