ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο δυστύχημα Μεσαρά: Αυτός ήταν ο 44χρονος άνδρας που πέθανε

Τροχαίο δυστύχημα Μεσαρά: Αυτός ήταν ο 44χρονος άνδρας που πέθανε

Τροχαίο δυστύχημα Μεσαρά: Αυτός είναι ο 44χρονος Γιώργος Μαρινάκης με καταγωγή από το Σπήλι  Ρεθύμνου που σκοτώθηκε στο θανατηφόρο τροχαίο

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Ρέθυμνο για τους θανάτους των δύο ανδρών που σκοτώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου σε τροχαίο σε δρόμο της Μεσαράς.

Οι δύο άνδρες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο κατάγονταν από το Ρέθυμνο. Ο 44χρονος από το Σπήλι και ο 80χρονος από τον Πλάτανο Αμαρίου.

Ο ένας εκ των δύο αποθανόντων ο 44χρονος Γιώργος Μαρινάκης με καταγωγή από το Σπήλι είχε σουβλατζίδικο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Η σύζυγός του συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα.

Το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίου

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στο τρίτο χιλιόμετρο Τυμπακίου - Αγίας Γαλήνης, όπου λόγω άγνωστων συνθηκών ένα ΙΧ συγκρούστηκε σφοδρά με ένα αγροτικό όχημα.

Οι δύο άνδρες φαίνεται να έχασαν ακαριαία τη ζωή τους ενώ οι σύζυγοί τους εκτοξεύθηκαν από τα οχήματα.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Οι πυροσβέστες προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τους δύο άνδρες, οι οποίοι τελικά είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους. Οι δύο γυναίκες συνοδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ. Φέρουν πολλαπλά κατάγματα ενώ είναι άγνωστο εάν θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ενώ πληροφορίες κάνουν λόγω για σύγκρουση που ακούστηκε σαν «έκρηξη βόμβας» με έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν, τα δύο οχήματα έγιναν μια άμορφη μάζα, μαρτυρώντας έτσι τη σφοδρότητα του θανατηφόρου συμβάντος.