ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Bίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς με νεκρούς

Νέα Σμύρνη: Bίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς με νεκρούς

Σε ξεκαθάρισμα λογιαριασμών οφείλεται το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε μπαρ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης - Το Newsbomb.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς με νεκρό και τραυματίες.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής έξω από γνωστό μπαρ στην πλατεία Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να πέσει νεκρός και δύο να τραυματιστούν.

To Newsbomb.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από το συμβάν.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Newsbomb, φαίνεται ο μαυροφορεμένος άνδρας να ανοίγει πυρ μπροστά στους ανυποψίαστους πολίτες που βρίσκονταν σε καφέ της περιοχής.

Μετά τους πυροβολισμούς επικράτησε πανικός στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, που ήταν κατάμεστη από κόσμο, όπως και τα περισσότερα μαγαζιά, καθώς ήταν πολλοί αυτοί που είχαν επιλέξει να βγουν έξω για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Μουντιάλ.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η ευρύτερη περιοχή παρέμεινε για ώρες αποκλεισμένη. Σημειώνεται ότι οι Αρχές μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr το θύμα που ήταν αλβανικής καταγωγής βρισκόταν έξω από την καφετέρια όταν πέρασε ο δράστης που αναζητείται και τον πυροβόλησε. Ο δράστης πυροβόλησε έναν ακόμη θαμώνα της καφετέριας καθώς και μία γυναίκα, η οποία δεν φαίνεται να γνώριζε τους δύο Αλβανούς. Από τους πυροβολισμούς, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα και μια ακόμη κοπέλα τραυματίστηκε.

Σχετικές ειδήσεις