ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου - «Θα με σκότωνε»

Θύμα ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου - «Θα με σκότωνε»
Πηγή φωτό: Glomex

Μέχρι και για την ίδια της την ζωή φοβήθηκε η 22χρονη βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Συγκλονίζει μιλώντας για τις στιγμές φρίκης που βίωσε από τον σύντροφο της η βαφτιστήρα του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου. Όπως αποκάλυψε η 22χρονη κοπέλα μιλώντας στην τηλεόραση του STAR, ο 33χρονος σύντροφός της την ξυλοκοπούσε βάναυσα κατά το διάστημα των εννέα μηνών που συζούσαν.

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι φοβήθηκε μέχρι και για την ίδια της την ζωή: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου! Πίστεψα ότι θα με σκότωνε!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα.

Τα περιστατικά βίας ξεκίνησαν την 3η Δεκεμβρίου, όταν οι δυό του βγήκαν σε κέντρο διασκέδασης στη Ρόδο. Όταν αποχωρούσαν από το μαγαζί μετά από έναν τσακωμό ο 33χρονος επιτέθηκε με χτυπήματα στην 22χρονη στη μέση του δρόμου.

«Με πέταξε στο πεζοδρόμιο. Άρχισε να με χτυπάει με μανία. Προσπαθούσα να ξεφύγω, αλλά δεν μπορούσα. Ο ξάδελφός του προσπάθησε να με βγάλει από τα χέρια του», τονίζει η ίδια.

Σχετικά με τον λόγο της παρεξήγησης δήλωσε τα εξής: «Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα πάει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του».

Και συνέχισε να περιγράφει τις σοκαριστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν εκείνο το βράδυ: «Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει» είπε η Χριστίνα, αλλά κατάφερε να ξεφύγει χάρη στην επέμβαση του ξαδέλφου της: «Ο ξάδελφός του του είπε να με πάνε στο νοσοκομείο, όμως εκείνος δεν ήθελε. Μου είπε να πλύνω τα αίματα και να πάω να ξαπλώσω», πρόσθεσε.

Μάλιστα όπως δήλωσε η Χριστίνα, αυτό που τελικά έβαλε τέλος στον εφιάλτη της ήταν το «panic button», καθώς φοβόταν να επικοινωνήσει με την Αστυνομία εν γνώσει του συντρόφου της

Μια μέρα που αποφάσισε να βγάλει τον σκύλο τους βόλτα, βρήκε την ευκαιρία να κατεβάσει την εφαρμογή panic button, μέσω της οποίας ειδοποίησε τη μητέρα της και την αστυνομία.

«Τρελάθηκα όταν πήρα το μήνυμα. Πίστευα ότι θα βρω σφαγμένο το παιδί μου», είπε η μητέρα της Χριστίνας.

Λίγο αργότερα η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού συνέλαβε τον άνδρα και τον οδήγησε στο αυτόφωρο. Το δικαστήριο έγινε και ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα, ενώ του απαγορεύεται να την πλησιάζει.