ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη:Ο συνεργός του εκτελεστή ίσως βρισκόταν μέσα στην καφετέρια

Νέα Σμύρνη:Ο συνεργός του εκτελεστή ίσως βρισκόταν μέσα στην καφετέρια

Νέα Σμύρνη: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ ένας ύποπτος από τα βίντεο της εκτέλεσης - Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Πολύ σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξε ο συνεργός του δολοφόνου στην διπλή δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Μίνα Καραμήτρου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες και τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο συνεργός του δολοφόνου ήταν αυτός που έδωσε το σήμα για την εκτέλεση. Μάλιστα επειδή υπάρχει πολύ βιντεοληπτικό υλικό υπάρχει ένας ύποπτος ο οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών με τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι ενδεχομένως ο ύποπτος αυτός πιθανόν να είναι ο συνεργός του εκτελεστή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ύποπτος αυτός δεν αποκλείεται να βρισκόταν και μέσα στην καφετέρια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο συνεργός του δράστη ήταν στην καφετέρια πριν τη διπλή δολοφονική επίθεση και ήταν αυτός που διαπίστωσε σε ποιο τραπέζι καθόντουσαν τα θύματα και ακολούθως μετέφερε την πληροφορία αυτή στον δράστη.

Οι έρευνες βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν βρει τόσο το μέσο όσο και την διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες προκειμένου να διαφύγουν από το σημείο της επίθεσης.

Αυτό που μένει είναι να δουν αν από τις κάμερες ασφαλείας και την ανάλυση αυτών διακρίνονται οι πινακίδες κυκλοφορίας. Όπως καταλαβαίνει κανείς σε περίπτωση που το πραγματοποιήσουν θα βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN

Ποια ήταν τα δύο θύματα

Τις φωτογραφίες των δύο Αλβανών που γάζωσε ο μαυροφορεμένος δράστης στη Νέα Σμύρνη έχουν δώσει στη δημοσιότητα αλβανικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για τον 44χρονο Armando Organja, (αριστερά) και τον 41χρονο Kreshnik Çerçizaj, (δεξιά). Οπως αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, στόχος του μαυροφορεμένου δράστη που αναζητείται φέρεται να ήταν ο Organja. Κι αυτό γιατί τον αποτελείωσε, πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

Ο 41χρονος Çercizaj είχε ποινικό μητρώο για παράνομα τυχερά παιγνία. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν 7 κάλυκες από 9άρι όπλο μετά τους πυροβολισμούς σε καφέ της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το top-channel.tv.

Σχετικές ειδήσεις