santa claus presents
Πηγή: Pixabay
ΕΛΛΑΔΑ

Εσύ τι δώρο ζήτησες από τον Άγιο Βασίλη για τις γιορτές;

Η ρεπόρτερ του Newsbomb.gr ρωτάει, οι πολίτες απαντούν... «Τι δώρο θα ζητούσατε από τον Άι Βασίλη φέτος;»

Ο Άγιος Βασίλης δεν είναι μόνο για τα μικρά παιδιά είναι για όλους εμάς που θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που ακούει τις επιθυμίες μας και τις κάνει πραγματικότητα.

Έτσι λοιπόν μπορούμε όλοι να ζητάμε πράγματα και αν ήμασταν καλά παιδιά, ίσως ο δικός μας «Άι Βασίλης» να μας ανταμείψει κάνοντας πράξη αυτό που θα ζητήσουμε.

Η ρεπόρτερ του Newsbomb.gr έκανε τη βόλτα της στην Πλατεία Συντάγματος και ρώτησε τα μεγάλα πλέον «παιδιά», τι δώρο θα ζητούσαν από τον Άγιο Βασίλη. Οι περισσότεροι δεν ήθελαν δώρο, απλά έκαναν μια ευχή. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και ο κόσμος να είναι γεμάτος από ευτυχία και αγάπη.

Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που πραγματικά είχαν ανάγκη να γίνουν κάποιες επιθυμίες τους πραγματικότητα. Και αυτές ήταν... μια κοπέλα, έναν δίσκο της Άννας Βίσση, ένα πεντοχίλιαρο, ένα PlayStation, μερικά ταξίδια αλλά και ένα πτυχίο!

Εμείς ελπίζουμε ότι όλα αυτά θα έρθουν τη φετινή χρονιά και το 2023 θα γεμίσει τους ανθρώπους με υγεία, χαμόγελα, πολλή αγάπη και στόχους που θα επιτευχθούν!

Το Newsbomb.gr σάς εύχεται Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2023!

Διαβάστε επίσης

Μια διαφορετική «συνέντευξη» από τον Άγιο Βασίλη

Η μάχη των Χριστουγέννων: Μελομακάρονα VS Κουραμπιέδες

Η ιστορία πίσω από το στόλισμα του πρώτου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ