ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 15χρονου: Με κράταγε κεφαλοκλείδωμα και δε μπορούσα να ανασάνω

Βιασμός 15χρονου: Με κράταγε κεφαλοκλείδωμα και δε μπορούσα να ανασάνω
Νίκος Χριστοφάκης Newsbomb.gr

Τέσσερα βίντεο φρίκης από τους βιασμούς του 15χρονου μαθητή στο Ίλιον φέρονται να τράβηξαν οι ανήλικοι που κατηγορούνται ως μέλη συμμορίας που διέπραττε βιασμούς κατ’ εξακολούθηση.

Αυτό προκύπτει από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και τα όσα κατάφερε να πει ο 15χρονος, ο οποίος σε κατάσταση σοκ έδωσε κατάθεση σε παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Συνολικά 6-7 φορές κακοποιήθηκε ο 15χρονος, ο οποίος εκτός των άλλων έπεσε και θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Πηγές του newsbomb αναφέρουν ότι φέρεται να κατέθεσε:

«Με κράταγε κεφαλοκλείδωμα και δε μπορούσα να ανασάνω και με πίεζε στο διάφραγμα και δε μπορούσα να ανασάνω και του έλεγα δε μπορώ να πάρω ανάσα, άφησέ με δε μπορώ, δε μπορώ. Και επειδή αυτό το έκανε επειδή είχε νεύρα, επειδή κατά λάθος όταν κούνησα το χέρι μου για να ξεφύγω επειδή με κρατάγανε, του έβγαλα κατά λάθος τα γυαλιά και για αυτό το θέμα νευρίασε και λέει τώρα θα σου δείξω εγώ και με έπιασε κεφαλοκλείδωμα και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα (…) Σταματούσαν όταν το αποφάσιζαν αυτοί».

Για το σπίτι όπου γίνονταν όλα φέρεται να περιέγραψε: «Υπήρχαν τρία δωμάτια. Ένα η αποθήκη που δεν πηγαίναμε ποτέ εκεί πέρα. Ένα που ήτανε ένα στρώμα κάτω σαν κρεβάτι στρωμένο με σεντόνια και αυτά. Μαξιλάρια και ένα δωμάτιο που ήτανε καναπέδες και εκεί πέρα καθόμασταν συνήθως».

Οι δράστες πρότειναν σε 15χρονη μαθήτρια να της κάνουν ότι έκαναν και στον 15χρονο, χωρίς τελικά να προχωρήσουν στο βιασμό της. «Θες και εσύ;», φέρονται να της είπαν.

Ο 15χρονος μπήκε στην παρέα των δραστών όταν πήγαινε στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου. «Βρισκόμασταν σε ένα διαμέρισμα της γιαγιάς του… που έχει πεθάνει», κατέθεσε το θύμα, το οποίο τόνισε ότι «αν δεν σταματούσα αυτή την παρέα θα συνεχίζανε να μου το κάνουν». Επίσης, ο 15χρονος έδωσε στους αστυνομικούς τα στοιχεία του ανήλικου που τραβούσε τα βίντεο.

Ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, Εμμανουήλ Διαμαντάρας, δηλώνει στο newsbomb ότι «η ιδιαιτερότητα της υπόθεσης και η μυστικότητα της ανακρίσεως επιβάλλουν τη σιωπή. Αν πρέπει να ειπωθεί κάτι ειναι μια ειλικρινή συγγνώμη προς το ανήλικο θύμα και τους γονείς του. Αυτή την ειλικρινή συγγνώμη μεταφέρω κι εγώ εκ μέρους του εντολέως μου και των γονιών του. Παρόλο που ο εντολέας μου αρνείται την οποιαδήποτε συμμετοχή του στις αποδιδόμενες απο την ανάκριση κατηγορίες, οι γονείς του απο την πρώτη στιγμή απευθύνθηκαν σε ειδικό παιδοψυχίατρο προκειμένου να παρακολουθεί το παιδί και να του παράσχει κάθε βοήθεια, η οποία ειναι επιβεβλημένη για όποιον ακούσια ή εκούσια, ηθελημένα ή αθέλητα συμμετέχει σε τέτοιες πράξεις».

Το σπίτι της φρίκης στο Ίλιον

Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού στο Ίλιον που έζησε την φρίκη ο 15χρονος, από την συμμορία των οκτώ συνομηλίκων του, οι οποίοι τον βασάνιζαν και τον κακοποιούσαν σεξουαλικά και κατ' εξακολούθηση.

Πρόκειται για μία μικρή εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία. Σε αυτό τον χώρο φέρεται να κακοποιούνταν σεξουαλικά για τουλάχιστον έναν μήνα το 15χρονο αγόρι παιδί, το οποίο είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Μάλιστα, ιδιαίτερα σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι στο εγκαταλελειμμένο κτίριο βρέθηκαν ακόμα και χειροπέδες.

Δείτε εικόνες μέσα από το σπίτι - κολαστήριο:

Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον:Μαρτύριο επί έναν μήνα στα χέρια 8 ανηλίκων