ΕΛΛΑΔΑ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και το υπ. ΠΡΟ.ΠΟ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και το υπ. ΠΡΟ.ΠΟ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής   

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσαν σήμερα σε εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η πολιτική και φυσική ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Τα κάλαντα έψαλαν, ενώ επιπλέον παρουσίασαν και ολιγόλεπτο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών, το Τμήμα Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας, η παιδική χορωδία και η χορευτική ομάδα της σχολής χορού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής καθώς και μέλη των συλλόγων Ένωση απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», «Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών» και «Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης».

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός, Ελευθέριος Οικονόμου, ο γ.γ. Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Επιπλέον, παρεβρέθηκαν ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού, διευθυντές των Διευθύνσεων των Κλάδων, διευθυντές των Αυτοτελών Διευθύνσεων του Αρχηγείου, εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Ομοσπονδιών και Ενώσεων, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό καθώς και συγγενείς τους.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προσέφεραν συμβολικά δώρα.

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, παρέστησαν ο διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, υποστράτηγος Εμμανουήλ Δουρβετάκης, διευθυντές των Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, ενώ με το πέρας της εκδήλωσης ο διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προσέφερε συμβολικά δώρα στα μέλη της παιδικής χορωδίας και της χορευτικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Tik Toker Άννα Μπλαν

Συναγερμός στα Ιωάννινα: Φωτιά σε διαμέρισμα- Επιχείρηση απεγκλωβισμού

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: Τι ώρα κλείνουν παραμονή Χριστουγέννων