ΕΛΛΑΔΑ

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν ανήμερα Χριστουγέννων

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν ανήμερα Χριστουγέννων
IN TIME

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Τα ωράρια στα δρομολόγια λεωφορείων τρόλεϊ, μετρό και τραμ την ημέρα των Χριστουγέννων

Με αλλαγές στα ωράρια θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, όπως κάθε χρόνο ανήμερα των Χριστουγέννων.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να μετακινηθούν με λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, ηλεκτρικό και μετρό θα πρέπει να ρίξουν πρώτα μια ματιά στις ώρες, οι οποίες ακολουθούν το πρόγραμμα αργιών.

Λεωφορεία - Τρόλεϊ

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΑΣΑ κατά τις ημέρες αργίας 25 και 26 Δεκεμβρίου 2022 τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα κινούνται με δρομολόγια Κυριακής και αργιών.

Τα λεωφορεία Express του Αεροδρομίου θα πραγματοποιούν δρομολόγια όλο το βράδυ χωρίς διακοπή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΟΑΣΑ στο 11185 και να ενημερώνονται για τα δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ στην εφαρμογή OASA Telematics ή το telematics.oasa.gr.

Γραμμή 1 Μετρό (ΗΣΑΠ)

Τα ειδικά για την ημέρα δρομολόγια της Γραμμής 1 (πράσινη) του Μετρό από τις 05:30 το πρωί μέχρι τις 23:30 θα περνάνε από τους σταθμούς ανά 10,5' ενώ τις υπόλοιπες ώρες ανά 15′.

Ισχύει το ωράριο Κυριακής και αργιών.

Γραμμή 2 Μετρό

Στην κόκκινη γραμμή του Μετρό από Ανθούπολή προς Ελληνικό τα δρομολόγια μεταξύ 09:00 το πρωί έως 17:00 θα κινούνται ανά 7 λεπτά ενώ τις υπόλοιπες ώρες ανά 10 λεπτά.

Ισχύει το ωράριο Κυριακής και αργιών.

Γραμμή 3 Μετρό

Στην μπλε γραμμή του Μετρό από Αγία Μαρίνα προς Δουκίσσης Πλακεντίας τα δρομολόγια μεταξύ 09:00 το πρωί έως 17:00 θα κινούνται ανά 7 λεπτά ενώ τις υπόλοιπες ώρες ανά 9 λεπτά.

Ισχύει το ωράριο Κυριακής και αργιών.

Τα δρομολόγια του Αεροδρομίου δεν θα αλλάξουν.

Τραμ

Για το τραμ ισχύουν τα δρομολόγια Κυριακής και αργιών εξίσου. Οι συρμοί θα κινούνται ανά 12′ ως τις 22:00 και ανά 15′ μετά τις 22:00.