ΕΛΛΑΔΑ

Ίλιον: Τι κρύβεται πίσω από τα βίντεο που διακινούσαν οι δράστες

Ίλιον: Τι κρύβεται πίσω από τα βίντεο που διακινούσαν οι δράστες

Ίλιον : Νέα στοιχεία έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση – Ποιος ο ρόλος των κοριτσιών

Εκτός χώρας φέρεται να έχει φύγει ο 8ος κατηγορούμενος, για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος κατέθεσε πως ήταν εκείνος που μοίραζε τα βίντεο με τον βιασμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αξιωματικοί της ασφάλειας έχουν στα χέρια τους δύο βίντεο από τη δράση των 8 ανήλικων που κατηγορούνται για συστηματικό βιασμό 15χρονου μαθητή στο Ίλιον τα οποία παραπέμπουν σε συμπλοκή με οργανωμένους οπαδούς αλλά και μεταξύ δύο σχολείων.

Όπως ανέφερε ο Μανώλης Διαμαντάρας, δικηγόρος ενός εκ των κατηγορούμενων ανηλίκων: «υπάρχουν στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά …οι οποίες εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε για να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δικηγόρος, η μία φράση που φέρεται να παραπέμπει σε συμπλοκή που είχε γίνει σε πάρκο στα δυτικά προάστια και αντιπροσωπεύει τους μαθητές της περιοχής που φέρονται να επικράτησαν. Η δεύτερη φέρεται να αντιπροσωπεύει τους οργανωμένους οπαδούς ομάδας, που εκτός από ξυλοδαρμούς είχαν προβεί σε παρόμοια πράξη με αυτή που καταγγέλλει ο 15χρονος ότι υπέστη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι αναμένονται εντάλματα για τις συλλήψεις τεσσάρων κοριτσιών.

Ο 15χρονος που κατήγγειλε το βιασμό του φέρεται να κατονόμασε τα εν λόγω κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, αναφέροντας και σε ποια σχολεία φοιτούν.

Διαβάστε επίσης:

Ομαδικός βιασμός Ίλιον:Το «κλειδί» στην υπόθεση και τα 6 νέα εντάλματα

Ομαδικός βιασμός Ίλιον: Νέα εντάλματα για 4 ανήλικα κορίτσια

Ίλιον: Προσωρινά κρατούμενοι τρεις από τους τέσσερις ανήλικους