ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Σήμερα η κηδεία του 55χρονου Νίκου Χλόψιου

Λάρισα: Σήμερα η κηδεία του 55χρονου Νίκου Χλόψιου
Σήμερα η κηδεία του 55χρονου
larissanet

Ο 55χρονος Νίκος Χλόψιος ήταν το άτομο που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε την περασμένη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου σε κεντρικό δρόμο του Βουκουρεστίου.

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκαν οι χριστουγεννιάτικες διακοπές για 46 ανθρώπους που ταξίδευαν στο Βουκουρέστι, ένας εκ των οποίων έχασε τη ζωή του.

Ο 55χρονος Νίκος Χλόψιος ήταν το άτομο που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε την περασμένη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου σε κεντρικό δρόμο του Βουκουρεστίου, όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με μπάρα ελέγχου ύψους των οχημάτων με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σήμερα το πρωί στις 11 π.μ. είναι η κηδεία του 55χρονου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη Λάρισα, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους που έχασαν τόσο ξαφνικά.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 55χρονος ταξίδευε μαζί με τη σύζυγο του και άλλα 45 άτομα από Βόλο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη στο Βουκουρέστι σε πενθήμερη χριστουγεννιάτικη εκδρομή που οργάνωσε το τουριστικό γραφείο της Λάρισας, LA Travel.

Λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα, το λεωφορείο συγκρούστηκε με μπάρα ελέγχου ύψους των οχημάτων με τον 55χρονο να σκοτώνεται και κάποιους επιβάτες να τραυματίζονται, εκ των οποίων τρεις σε σοβαρή κατάσταση. Η μπάρα έπεσε πάνω στην οροφή του λεωφορείου και το «έκοψε» στη μέση.

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, έγινε γνωστό ότι ο νεκρός ήταν ο Λαρισαίος Νίκος Χλόψιος, ηλικίας 55 ετών, πατέρας δύο παιδιών και υπάλληλος σε ιδιωτική εταιρεία στη Λάρισα. Ο 55χρονος σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση στη Ρουμανία φέρει πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα, με αποτέλεσμα η αιτία θανάτου να είναι τραυματική.

Όπως αναφέρει το larissanet, τη διαδικασία αναγνώρισης της σορού ανέλαβε ο γιος του, ο οποίος ταξίδεψε στο Βουκουρέστι. Στην Ελλάδα επέστρεψε χθες η σορός του 55χρονου για να κηδευτεί σήμερα το πρωί.

Διαβάστε ακόμα:

Δυστύχημα στο Βουκουρέστι: Θα προχωρήσουν σε μηνύσεις οι επιβάτες

Ρουμανία: Συγκλονίζει ο οδηγός - «Άκουσα παντού φωνές και κλάματα»

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Επέστρεψαν στα σπίτια τους 20 άτομα