ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοχρονιά 2023: Ζωντανά η αλλαγή του χρόνου στην Αθήνα

Πρωτοχρονιά 2023: Ζωντανά η αλλαγή του χρόνου στην Αθήνα
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Πρωτοχρονιά 2023: Παρακολουθήστε σε Live Streaming τη γιορτή του δήμου Αθηναίων για την αλλαγή  του χρόνου.

Στην πλατεία Συντάγματος θα γίνει η καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση από τον δήμαρχο, Κώστα Μπακογιάννη, για να καταλήξει στην αλλαγή του χρόνου και του 2023 να αποτελεί πια το… παρόν και όχι το μέλλον. Η βραδιά αναμένεται να συνεχιστεί με ένα μεταμεσονύκτιο πάρτι για όλους, στην αγορά της Βαρβακείου.

Οικοδεσπότες της βραδιάς, που ξεκίνησε στις 22.30 είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο παρουσιαστών της ΕΡΤ οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων.

Δείτε LIVE την αλλαγή του χρόνου στην Αθήνα

Στην πλατεία Συντάγματος, τη μουσική σκυτάλη θα παραλάβει η high energy χορευτική cover band των Bejeezus που θα απογειώσει τη διάθεσή μας με pop, swing, latin και rock ‘n' roll ρυθμούς για ατέλειωτο χορό. Λίγο πιο μακριά αλλά πάντα στην καρδιά της Αθήνας, στη στοά της Βαρβακείου ο Δήμος Αθηναίων με τους πιο σημαντικούς djs της Αθήνας δημιουργούν ένα ανοικτό πάρτι που αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, που σχεδιάστηκε για μικρούς και μεγάλους, έχουν επιμεληθεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Athens Culture Net, το This is Athens, και ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Αθήνα 9,84, και περιλαμβάνει επίσης πάρτι, εντυπωσιακά σόου, μία πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία Ομόνοιας, καθώς και πολλές γιορτινές εκπλήξεις.