ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο εκπαιδευτικός που ασελγούσε στην κόρη του

Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο εκπαιδευτικός που ασελγούσε στην κόρη του
eurokinissi

Απολογείται ο εκπαιδευτικός που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 12χρονη κόρη του στην Καλαμάτα

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα για να απολογηθεί ο εκπαιδευτικός ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 12χρονη κόρη του στην Καλαμάτα.

Η φρικτή υπόθεση έγινε γνωστή όταν μια γυναίκα είδε στον δρόμο τον 61χρονο να ασελγεί κατά του παιδιού και προχώρησε στην καταγγελία με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί.

Άμεση ήταν και η αντίδραση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, η οποία το Σάββατο ενημέρωσε ότι έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr, το παιδί έδωσε κατάθεση σε παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. και μέσα από αυτήν προέκυψε ότι ο 61χρονος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του παιδιού από το 2017. Ο 61χρονος είναι διαζευγμένος και με προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου έπαιρνε το παιδί για συγκεκριμένες ημέρες. Την περίοδο των γιορτών η 12χρονη έμενε μαζί του.

Ο εκπαιδευτικός έκανε βόλτα με το παιδί του την περασμένη Παρασκευή στην Καλαμάτα και εκεί έγινε αντιληπτός από τη γυναίκα, την ώρα που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του.

Η γυναίκα άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία, που συνέλαβε τον 61χρονο. Από την κατάθεση του παιδιού προέκυψε ότι ασελγούσε σε βάρος του από το 2017. O 61χρονος δεν είναι διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Καλαμάτα, όπου συνελήφθη, αλλά σε άλλη περιοχή της χώρας.

Σχετικές ειδήσεις:

Κεραμέως: Σε αργία ο εκπαιδευτικός που ασελγούσε στην κόρη του

Καλαμάτα: Εκπαιδευτικός ο πατέρας που ασελγούσε στην 12χρονη κόρη του

Καλαμάτα: Εκπαιδευτικός ασελγούσε στη 12χρονη κόρη του