ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: Προφυλακιστέος ο 36χρονος για την υπόθεση βιασμού ανηλίκων

Βιασμός
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 36χρονος
pixabay

O 36χρονος συνελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή με την κατηγορία του βιασμού και της απόπειρας βιασμού ανηλίκων

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Δράμα μετά από ένταλμα για βιασμό και απόπειρα βιασμού δύο ανήλικων αγοριών.

Η κατηγορία του βιασμού αφορά τον 15χρονο γιό της συντρόφου του 36χρονου, ενώ αυτή της απόπειρας βιασμού 16χρονο φίλο του πρώτου παιδιού.

O 36χρονος συνελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή.

«Ασέλγησε στον γιο μου όταν πήγε για ύπνο»

Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση.

Ο 16χρονος όπως είπε η μητέρα του στον ΑΝΤ1 είχε πάει ανήμερα των Χριστουγέννων να περάσει το βράδυ του στο σπίτι 15χρονου φίλου του. Εκεί ήταν που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον 36χρονο σύντροφο της μητέρας του 15χρονου.

«Πήγαν, κοιμηθήκανε μαζί και αυτός ο κύριος ασέλγησε πάνω του, και από εκεί και πέρα δε μου το έλεγε ο γιος μου. Μετά από δύο ημέρες τον πίεσε όλη του η παρέα. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "μαμά πρέπει να φύγεις από τη δουλειά έχω να σου πω κάτι πάρα πολύ σοβαρό δεν μπορώ άλλο να το κρύβω"», είπε η μητέρα.

Μετά την καταγγελία, ο κατηγορούμενος άνδρας αρχικά δεν συνελήφθη. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίστηκαν και οι αρχές διαπίστωσαν ότι από τον Μάρτιο του 2021 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2022 κακοποιούσε τον 15χρονο γιο της συντρόφου του.

«Ήμουν σχεδόν σίγουρη γιατί εκείνο το παιδί ήθελε πολύ καιρό κάτι να μου πει και δεν το αφήνανε. Συνέχεια ήθελε να μου πει κάτι. Το έβλεπα τρομαγμένο. Του έλεγα ναι αγόρι μου πες μου τι έχει συμβεί, δε μου έλεγε. Αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται γιατί υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά», πρόσθεσε η μητέρα του 15χρονου.