ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία «καίει» τον πατέρα Αντώνιο

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία «καίει» τον πατέρα Αντώνιο
Eurokinissi

Κιβωτός του Κόσμου: Η δεύτερη κατάθεση του 19χρονου «καίει» τον πατέρα Αντώνιο

Η κατάθεση του 19χρονου πρώην τρόφιμου αποτέλεσε τη θρυαλλίδα των εξελίξεων που ακολούθησαν στην Κιβωτό του Κόσμου, όπου πολλές νέες μαρτυρίες ήρθαν στο φως και σόκαραν το πανελλήνιο για τους υπαλλήλους, την καθημερινότητα στα ιδρύματα αλλά και τον πατέρα Αντώνιο.

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα από τον 19χρονο μετά τη δεύτερη κατάθεσή του στην Εισαγγελέα Ανηλίκων την 1η Δεκεμβρίου. «Όσο περνούσε ο καιρός, εκτός από το να με χαϊδεύει (...) είχε αρχίσει να μου (...). Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά (...)», φέρεται να κατέθεσε ο νέος σύμφωνα με το Star.

«Ένα πρωί που του πήγα το πρωινό, επειδή νύσταζα πολύ ξάπλωσα στον καναπέ και με πήρε ο ύπνος. Συνειδητοποίησα ότι ο πάτερ είχε βγάλει το μαξιλάρι πάνω στο οποίο κοιμόμουνα και είχε βάλει το κεφάλι μου, πολύ κοντά στα γεννητικά του όργανα», φαίνεται να είπε χαρακτηριστικά.

Κιβωτός του Κόσμου: «Υπάρχουν στοιχεία για κάθε καταγγελία»

Σύμφωνα με το περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου, θα δοθούν στη Δικαιοσύνη στοιχεία και χρονικά άλλοθι για κάθε καταγγελία που έχει γίνει ενώ σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής 30 άτομα έχουν καταθέσει για την υπόθεση.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του ekklisiaonline, ένας από τους ανθρώπους που τον κατηγορούν και ήταν στο πολύ στενό περιβάλλον του είχε μία πολύ έντονη παραβατική συμπεριφορά: «Είχε εμπλακεί σε μία υπόθεση, ενώ ήταν φιλοξενούμενος της δομής, και τον έσωσε και τον βοήθησε και μπήκε μπροστά ο πατέρας Αντώνιος».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας Αντώνιος τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα κληθεί ως ύποπτος να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες της ασέλγειας κατά συρροή και ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες ανηλίκων.