ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλόκαστρο: Μάζευε τα σκουπίδια η υπάλληλος - Τη χτύπησε ο οδηγός

Ξυλόκαστρο: Μάζευε τα σκουπίδια η υπάλληλος - Τη χτύπησε ο οδηγός

Ξυλόκαστρο: Έρευνες από τις αρχές για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα το οποία κόστισε τη ζωή σε μια 45χρονη υπάλληλο του δήμου.

Όσο περνούν οι ώρες, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τροχαίο δυστήχημα με θύμα μια υπάλληλο καθαριότητας του δήμου στο Ξυλόκαστρο, νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Η υπάλληλος του δήμου μάζευε τα σκουπίδια αλλά πετάχθηκε από το ανυψωτικό, αφού τη χτύπησε διερχόμενος οδηγός. Ο οδηγός έτρεχε με το αυτοκίνητό του και είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, όπως έγινε γνωστό.

Η 45χρονη ακρωτηριάστηκε αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο ενώ ο 36χρονος οδηγός νοσηλευέται ελαφρά τραυματισμένος.

Παράλληλα πάρθηκε αίμα από τον 36χρονο οδηγό προκειμένου να εξεταστεί αν βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Η προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Σήμερα (8.1.2023) το πρωί, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. απορριμματοφόρο όχημα, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 45χρονη ημεδαπή και 23χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 45χρονης και ο τραυματισμός του 36χρονου οδηγού.