ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Αθήνας - Τι αναφέρει η ΕΥΔΑΠ

Έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Αθήνας - Τι αναφέρει η ΕΥΔΑΠ
Αρκετές περιοχές της Αθήνας έχουν μείνει χωρίς νερό την Κυριακή (8/1).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Πολλές περιοχές της Αθήνας έχουν μείνει χωρίς νερό την Κυριακή (8/1), με την ΕΥΔΑΠ να ενημερώνει για έκτακτες διακοπές και για τον εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης του προβλήματος.

«Στέρεψαν» βρύσες και παροχές νερού σε πολλές περιοχές της Αθήνας την Κυριακή (8/1), με τους κατοίκους να αναφέρουν στα social media το ξαφνικό φαινόμενο της διακοπής υδροδότησης χωρίς ενημέρωση. Η ΕΥΔΑΠ, ωστόσο, στην ιστοσελίδα της έχει ανακοινώσει μια σειρά από έκτακτες διακοπές για αρκετές περιοχές στα δυτικά και τα νότια προάστια του λεκανοπεδίου, ενημερώνοντας παράλληλα και για τον εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης των προβλημάτων.

Συγκεκριμένα, η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει πως διακοπή ύδρευσης υπάρχει στον Άγιο Δημήτριο και στον Νέο Κόσμο.

Στο Αιγάλεω, στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με τη Γοργοποτάμου υπάρχει πρόβλημα το οποίο επηρεάζει σχεδόν όλο τον δήμο. Μάλιστα, για το Αιγάλεω δημοσίευσε και σχετικούς χάρτες.

Παράλληλα, διακοπή υπάρχει στο Αιγάλεω και στις οδούς Ορυζομύλων και Ορέστου.

Έκτακτη βλάβη υπάρχει σε δεξαμενή της ΕΥΔΑΠ στη Δάφνη, κάτι που επηρεάζει τόσο την ίδια την περιοχή όσο και την Καλλιθέα και τη Νέα Σμύρνη.

Η ΕΥΔΑΠ προχώρησε σε ανακοίνωση για τις βλάβες, ενημερώνοντας ότι ήδη σε πολλές περιοχές έχει αρχίσει η σταδιακή αποκατάσταση της υδροδότησης. Οι τεχνικοί της εργάζονται, έτσι κι αλλιώς, για να διορθώσουν το πρόβλημα το οποίο μέσα στις επόμενες ώρες θα αποκατασταθεί πλήρως.

«Σας ενημερώνουμε ότι η υδροδότηση στις περιοχές Αθήνα, Ν. Κόσμο, Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Αγ. Δημήτριο επανέρχεται σταδιακά, μετά την άμεση αποκατάσταση προβλήματος δυσλειτουργίας σε κεντρική δεξαμενή υδροδότησης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει στη σχετκή ανακοίνωση.

Ποιες περιοχές δεν έχουν νερό σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ