ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: 80χρονος έπεσε σε πηγάδι - Έσκυψε να βγάλει νερό και πνίγηκε

Έβρος: 80χρονος έπεσε σε πηγάδι - Έσκυψε να βγάλει νερό και πνίγηκε
evros-news.gr

Στο χωριό Πέπλος Αλεξανδρούπολης ο ηλικιωμένος προσπάθησε να βγάλει νερό από το πηγάδι για να πιει ο σκύλος του αλλά έπεσε μέσα και πνίγηκε

Ο άτυχος 80χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, σύμφωνα με τις πληροφορίες από συγχωριανούς του, είχε βγάλει για βόλτα τον σκύλο του.

Κάποια στιγμή, αναφέρει το evros-news.gr, κάθισε να ξεκουραστεί σε παγκάκι, έβγαλε το μπουφάν του και αφού τράβηξε το μεταλλικό καπάκι έσκυψε να βγάλει νερό για να ξεδιψάσει ο σκύλος του. Όμως ζαλίστηκε και έπεσε μέσα. Ο ηλικιωμένος φαίνεται να χτύπησε κατά την πτώση με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Τον βρήκε περαστικός και ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά και την Πυροσβεστική.

Επιτόπου έφτασαν 2 οχήματα με 7 Πυροσβέστες από την Αλεξανδρούπολη, αλλά και μέλη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών. Άρχισε η επιχείρηση ανάσυρσής του η οποία δεν ήταν εύκολη, αφού το πηγάδι ήταν στενό, με πλάτος περίπου μισό μέτρο. Όταν έβγαλαν τον άτυχο 80χρονο, διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός. Τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε επίσης στο σημείο του χωριού Πέπλος, ενώ η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος για το συμβάν αναφέρει:

Θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοομείο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Κύπρο: Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός στη Πάφο

Ζάκυνθος: Νεκρός ανασύρθηκε ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από μηχάνημα

Φωτιά σε σπίτι στη Μυτιλήνη – Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος