ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: Αστυνομικοί βοήθησαν να σωθεί παιδί 3 ετών

Αστυνομικοί
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ

Οι αστυνομικοί άνοιγαν δρόμο και το παιδί έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο νοσοκομείο και σώθηκε. 

Οι αστυνομικοί έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους. Κι αυτό γιατί βοήθησαν το τρίχρονο παιδί μιας οικογένειας από την Κόρινθο να μεταφερθεί πολύ γρήγορα σε νοσοκομείο.

Το παιδί είναι πλέον καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί άνοιγαν δρόμο και το παιδί έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά. Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι γιατροί, με τους γονείς του μικρού να δηλώνουν συγκινημένοι από αυτά που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Αστυνομικοί του Τμήματος Βέλου – Βόχας, έστησαν γέφυρα σωτηρίας για την άμεση και ασφαλή μεταφορά ενός 3χρονου παιδιού. Η επείγουσα κινητοποίηση για τη διακομιδή του παιδιού πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της Αστυνομίας, χθες Τρίτη 10 Ιανουαρίου του 2022

Το αγοράκι χρειάστηκε να πάει εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη, με τους γονείς του παιδιού να ενημερώνουν το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για να συνδράμουν στο περιστατικό.

Άμεσα, το πλήρωμα του περιπολικού συνόδευσε με ασφάλεια και σε χρόνο ρεκόρ το 3χρονο παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί οι γιατροί του παρείχαν περίθαλψη και πλέον το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, οι γονείς εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους αστυνομικούς προσφέροντάς τους ένα κουτί γλυκά.