ΕΛΛΑΔΑ

Στέλιος Ρόκκος: Υπέστη έμφραγμα - Εσπευσμένα από τη Λήμνο στην Αθήνα με C-130

Στέλιος Ρόκκος: Υπέστη έμφραγμα - Εσπευσμένα από τη Λήμνο στην Αθήνα με C-130
O Στέλιος Ρόκκος.
Instagram

Έμφραγμα υπέστη ο Στέλιος Ρόκκος και μεταφέρθηκε με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα από τη Λήμνο όπου μένει μόνιμα.

Πρόβλημα υγείας φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος, καθώς πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα και χρειάστηκε η αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο Στέλιος Ρόκκος υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύεται. Η άμεση μεταφορά του στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία για αυτό και οργανώθηκε η αεροδιακομιδή του.

Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέλιος Ρόκκος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί της Παρασκευής, ενώ το βράδυ τα συμπτώματα έγιναν πιο έντονα.

Ανακοίνωση εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη: «Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο!».

Σύμφωνα με το limnos100fm.gr, ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου σήμερα Σάββατο περίπου στις 06:30 το πρωί και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος, γι’ αυτό και ζήτησαν την αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

Η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος, ανέβασε μια ανακοίνωση στο Facebook, όπου ενημερώνει για το πρόβλημα υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου , η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το πρώτο μήνυμα

Το πρώτο μήνυμα έστειλε στους θαυμαστές του ο αγαπημένος τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος, καθώς έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του

«Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης στην επίσημη σελίδα του Στέλιου Ρόκκου.

Ποιος είναι ο Στέλιος Ρόκκος

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές. Ο καλλιτέχνης έγινε αγαπητός στο κοινό, τόσο για την ιδιαίτερη φωνή του, όσο και την προσωπικότητά του.

Ο Στέλιος Ρόκκος γεννήθηκε στην Καλλιόπη Λήμνου, στις 11 Φεβρουαρίου του 1965. Μιλώντας για το ξεκίνημά του στον χώρο του τραγουδιού είχε δηλώσει, «Στα 17, ήρθα στην Αθήνα με φυλλάδιο αλλά δεν βρήκα ναύλο και έτσι έπιασα δουλειά σε έναν φούρνο. Ύστερα έφυγα για την Κρήτη, όπου τον πρώτο καιρό έμενα σε κάτι σπηλιές (σ.σ. Μάταλα) γιατί δεν είχα σπίτι! Υπήρχε ένα χωριό στην Κρήτη όπου άραζαν συνήθως οι χίπηδες της εποχής και όσοι ήταν πιο ανήσυχα νιάτα. Μου άρεσε πάρα πολύ εκεί πέρα. Ήθελα να είμαι μαζί τους. Και έναν ολόκληρο χειμώνα μέναμε σε μια σπηλιά που ήταν κάτι σαν κοινόβιο. Και παίζαμε όλοι μαζί κιθάρα. Ωραία ήταν!».

Ξεκίνησε να τραγουδά και να παίζει κιθάρα επαγγελματικά στη Λήμνο το 1984 και από το 1988 εκτός Λήμνου. Από τότε έχει κυκλοφορήσει πάνω από 18 άλμπουμ, τα περισσότερα από τα οποία γνώρισαν εμπορική επιτυχία.

Το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει είναι σε δικούς του στίχους και μουσική. Στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, οΓιάννης Πλούταρχος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου ο Γιάννης Βαρδής, ο Νίκος Κουρκούλης, η Σοφία Αρβανίτη, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιάννης Καψάλης, ο Χρήστος Νικολόπουλος κ.ά. Επίσης το 2002 μοιράστηκε τη σκηνή με το διεθνούς φήμης συνθέτη Γκόραν Μπρέγκοβιτς σε κοινές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από το 2008 έως το 2018 ο Στέλιος, όπου εμφανιζόταν ήταν με το γιο του, τον Δημήτρη Ρόκκο στην κιθάρα.

Δικά του τραγούδια έχουν συμπεριλάβει σε προσωπικά τους άλμπουμ οι: Σάκης Ρουβάς, Νίκος Νομικός, Σταμάτης Γονίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Πέγκυ Ζήνα, Βλάσσης Μπονάτσος, Λιζέττα Νικολάου, Γιάννης Κότσιρας, Σπύρος Παπαδήμας, Κώστας Μαρτάκης κ.ά.
Αγαπάει πολύ το ψάρεμα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ξυλουργική τέχνη φτιάχνοντας διάφορα υψηλής αισθητικής έπιπλα και άλλες κατασκευές από ξύλο.

Ο τραγουδιστής το 2017 παντρεύτηκε την Ελένη Γκόφα. Έχει τέσσερα παιδιά, δύο κορίτσια και δύο αγόρια.