ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Η αυτοκινητοπομπή στην εθνική οδό

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Η αυτοκινητοπομπή στην εθνική οδό

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η αυτοκινητοπομπή έκανε διέλευση από την εθνική οδό, έτσι ώστε να φτάσει στο Τατόι για την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Λίγο μετά τις 14:30, η αυτοκινητοπομπή στην κεφαλή της οποίας ήταν το όχημα που μετέφερε το φέρετρο με τη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πέρασε από την εθνική οδό και κατευθύνθηκε προς την έξοδο της Βαρυμπόμπης, έτσι ώστε να πάρει τον δρόμο προς το Τατόι.

Εκεί ο 83χρονος εκλιπόντας θα ταφεί δίπλα στους γονείς του, Παύλο και Φρειδερίκη, ενώ οικογένεια και καλεσμένοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Νωρίτερα, η πομπή πέρασε από την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυξημένα. Η παρουσία της αστυνομίας σε όλες τις εξόδους ήταν έντονη και για αρκετά λεπτά σταμάτησε η κυκλοφορία σε τμήματα του δρόμου, για να γίνει γρήγορα η διέλευση της πομπής.

Βίντεο από την αυτοκινητοπομπή:

Η αυτοκινητοπομπή έφτασε στο Τατόι λίγα λεπτά πριν τις 15:00, όπου αρκετός κόσμος έιχε συγκεντρωθεί κατά μήκος της διαδρομής και χειροκροτούσε.

Οι καλεσμένοι της οικογένειας είχαν ήδη περάσει στον χώρο όπου θα γίνει η ταφή, σε στενό κύκλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σε όσους δεν είχε δοθεί πρόσβαση στον χώρο απαγορεύεται η προσέγγιση του χώρου από τα δύο χιλιόμετρα.