ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Εικόνες από το δείπνο που διοργάνωσε η οικογένεια

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Εικόνες από το δείπνο που διοργάνωσε η οικογένεια
Τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Glomex

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι λαμπεροί καλεσμένοι και οι «γαλαζοαίματοι» - Βίντεο από το τραπέζι που διοργάνωση η οικογένειά του.

Εικόνες από το δείπνο που παρέθεσε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μετά την κηδεία, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης πρόβαλε ένα βίντεο στην εκπομπή στο οποίο φαίνεται ο χώρος και ορισμένοι «γαλαζοαίματοι» καλεσμένοι.

Στο βίντεο είναι τραβηγμένο από τον Γιώργο Ντάβλα φαίνεται η αίθουσα του ξενοδοχείου, «Μεγάλη Βρετανία» και τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να κάθονται σε ένα από τα πολλά στρογγυλά τραπέζια του Ballroom. Οι καλεσμένοι μπορούσαν σύμφωνα με το «Πρωινό» να σερβιριστούν το φαγητό τους από τον μπουφέ που υπήρχε στην αίθουσα.

Πόσο στοίχισε το δείπνο μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Μεγάλη Βρετανία

Το δείπνο έγινε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια που παραβρέθηκαν υψηλοί προσκεκλημένοι, βασιλείς, διάδοχοι θρόνων και πρίγκιπες, φιλικά πρόσωπα, πολιτικοί και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό» αλλά και της εκπομπής «Super Κατερίνα», το δείπνο ξεκίνησε με μια ψαρόσουπα, με κακκαβιά, και γενικότερα το γεύμα ήταν βασισμένο σε ελληνικές γεύσεις και περιελάμβανε κυρίως θαλασσινά: λευκή σφυρίδα, σολομό, καλαμαράκια και γαρίδες. Επιπλέον στο τραπέζι υπήρχαν νηστίσιμος μουσακάς, σπανακόπιτα, 4 σαλάτες και ντολμαδάκια.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha, στο τραπέζι υπήρχαν ροτόντες των οκτώ ατόμων και κάποιες λίγο μεγαλύτερες, με λιτό στολισμό και λευκά λουλούδια.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι το δείπνο στοίχησε 40.000 ευρώ, περίπου 200 ευρώ το άτομο.

Πρώτοι στο δείπνο έφτασαν η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφίας και ο τέως βασιλιάς Χουάν Κάρλος που χαιρέτισαν τον κόσμο. Λίγο αργότερα έφτασε η βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα, αδελφή της Άννας Μαρίας. Ένα τέταρτο μετά έφτασε η σύζυγος του τέως βασιλιά με τα πέντε παιδιά τους και τα εννέα εγγόνια.

Σχετικές ειδήσεις

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Οι ηχηρές απουσίες από το γεύμα στη «Μεγάλη Βρετανία»

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στεφάνια καλύπτουν το μνήμα του στο Τατόι (pics)

Κηδεία τέως βασιλιά: Όλα τα πολιτικά πρόσωπα που βρέθηκαν στη Μητρόπολη - «Έκπληξη» ο Στεφανής