ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Με δυσκολία η κυκλοφορία στην Κηφισίας

Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Με δυσκολία η κυκλοφορία στην Κηφισίας
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός από νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στη γέφυρα του Ταύρου στη Λεωφόρο Κηφισού.

Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στους δρόμους, κυρίως στον Κηφισό και στην Κηφισίας που είναι φρακαρισμένοι από την κίνηση.

Στο Κηφισό, στην κάθοδο από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι τον Ρέντη, παρατηρείται μποτιλιάρισμα, ενώ στην άνοδο από τον Κολωνό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια τα οχήματα κινούνται με δυσκολία.

Αντίστοιχα, στην Λεωφόρο Κηφισίας, από το Χαλάνδρι μέχρι το Μαρούσι, κυρίως στην κατεύθυνση προς το κέντρο, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Στους υπόλοιπους δρόμους η κίνηση διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με κάποια σημεία να παρουσιάζουν λίγο περισσότερη κίνηση. Στους δρόμους γύρω από το κέντρο η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά.

Στα νότια προάστια, παρατηρείται κίνηση στον Πειραιά και στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου.

Νωρίτερα σήμερα 19/1, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες υπήρξε ντεραπάρισμα φορτηγού που μετέφερε φρούτα και λαχανικά στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Κηφισού με την οδό Αγίας Άννης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Στις 06:20 δόθηκαν στην κυκλοφορία, στο ρεύμα προς Πειραιά, η μεσαία και η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Τροχαία ο οδηγός, παρά τη σφοδρότητα του περιστατικού φέρει ελαφρές αμυχές, ωστόσο προληπτικά στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ.